مقاله ارزیابی لاین های جدید برنج بر اساس صفات کمی و کیفی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی لاین های جدید برنج بر اساس صفات کمی و کیفی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی لاین های جدید برنج بر اساس صفات کمی و کیفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی لاین های جدید برنج بر اساس صفات کمی و کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی لاین های جدید برنج بر اساس صفات کمی و کیفی :
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق عملکرد ۳۴ لاین انتخابی به همراه دو رقم بینام و هاشمی به عنوان شاهد در استان گیلان و عملکرد ۲۴ لاین انتخابی به همراه ارقام ندا و فجر به عنوان شاهد در استان مازندران به صورت طرح لاتیس در موسسه تحقیقات برنج کشور در سال ۱۳۸۷ مورد مقایسه قرار گرفت.[M1] در طول دوره رشد، عملکرد دانه، ارتفاع بوته، تعداد خوشه، تعداد دانه در خوشه، وزن هزار دانه، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، روز تا رسیدن کامل، طول خوشه، میزان آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینی شدن، درصد ثبات و قوام ژل لاینها اندازهگیری شدند. بر اساس نتایج آزمایش و با در نظر گرفتن خصوصیات مهم کمی و کیفی، تعداد هشت لاین برای استان گیلان و تعداد هفت لاین برای استان مازندران انتخاب شدند تا در آزمایشات سازگاری مورد ارزیابی قرار گیرند. ارقام انتخابی دارای عملکرد ۷۱/۷-۵۸/۵ تن در هکتار، ارتفاع بوته مناسب ۱۳۷-۱۰۸ سانتیمتر، میزان آمیلوز متوسط ۵/۲۲-۱/۲۱ میلیگرم در کیلوگرم، درجه حرارت ژلاتینی شدن ۹/۵-۴ درجه سلسیوس، میزان تبدیل ۳/۷۲-۴/۶۲ و مقاومت به بیماری بلاست با نمره ۲-۱ بودند و به عنوان لاینهای امیدبخش انتخاب و معرفی شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.