مقاله آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
به منظور کاهش مدت زمان سیلو کردن ذرت از ۲۱ روز به ۱۴ روز و بهبود کیفیت آن ، در قالب طرح کاملاً تص ادفی با ۵ گروه (تیمار) و ۳ تکرار از سطوح مختلف باکتری لاکتو باسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومیسس سرویسیه استفاده شد . شبیه سازی ساختمان سیلو توسط بشکه های پلاستیکی صورت گرفت . در پایان روزهای ۷ ، ۱۴ ، ۲۱ پس از سیلو کردن نمونه برداری انجام و رطوبت ، pH ، اسید لاک تیک و خصوصیات ظاهری مواد سیلویی مورد ارزیابی قرار گرفت . در هر بار نمونه برداری و در پایان روزهای ۱۴ و ۲۱ گروه سوم ( که در آن از ۰/۷۵ گرم باکتری در ۱۰۰ کیلو گرم علوفه استفاده شده بود ) دارای کمترین pH ، بیشترین مقدار اسید لاکتیک و بهترین امتیاز بود . نتایج آزمایش نشان داد که در گروه سوم و ۱۴ روز پس از سیلو کردن ، مواد سیلو شده کاملاً آماده و قابل استفاده برای دام می باشد و اختلاف بین گروه سوم با سایر گروههای آزمایشی از نظر خصوصیات سیلویی معنی دار بود (۰/۰۵>P) ذا با استفاده مناسب از افزودنی های باکتریایی می توان مدت سیلو کردن ذرت را یک هفته کاهش و از طرف دیگر سبب حفظ کیفیت مواد سیلویی گردید .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.