مقاله خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
منظور بررسی خصوصیات لاشه گوسفندان لری بختیاری اطلاعات ۱۹۸ لاشه بره لری بختیاری ایستگاه توسعه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند لری بختیاری در مدت پنج سال مورد استفاده قرار گرفت. بره ها در سن ۵ ± ۹۰ روزگی از شیرگرفته شدندو در سن ۲۱ ± ۱۸۹ روزگی کشتار و به روش برش ایرانی تجزیه لاشه گردیدند . اطلاعات با توجه به نامساوی بودن تعداد مشاهدات در زیر گروهها با استفاده از روش حداقل مربعات تجزیه و تحلیل شدند . نتایج نشان داد که میانگین و انحراف معیار وزن تولد، وزن از شیر گیری و وزن در شش ماهگی به ترتیب ۰/۷۶ ± ۴/۸۵ ، ۵/۴۴ ± ۲۷/۳۹ و ۸/۰۴ ± ۳۹/۸۷ بود . میانگین و انحراف معیار وزن در زمان کشتار ، وزن لاشه سرد و بازده لاشه ب ه ترتیب ۹/۰۷ ± ۴۴/۳۳ ، ۴/۵۶ ± ۲۳/۵۳ کیلوگرم و ۳/۱۳ ± ۴۹/۰۳ درصد بود . میزان و درصد گوشت لخم لاشه به ترتیب ۲/۰۲ ± ۱۱/۹۲ کیلوگرم و ۳/۶۸ ± ۵۰/۲۲ درصد بود . میانگین و انحراف معیار طول ،عرض وسطح مقطع عضله راسته لاشه بره های نر لری بختیاری به ترتیب ۷/۷۲ ± ۵۸/۷۸ ، ۵/۳۸ ± ۳۰/۵۳ سانتیمتر و ۳/۴۱ ± ۱۳/۸۷ سانتیمتر مربع بود . میانگین و انحراف معیار چربی داخلی ، چربی زیر جلدی ، چربی بین عضلانی و کل چربی لاشه و دنبه به ترتیب ۰/۴۱ ± ۰/۶۵۶ ، ۱/۵۳ ± ۲/۹۷ ، ۰/۳۳ ± ۰/۵۸۷ ، ۱/۵۳ ± ۴/۲۱و ۱/۶۴ ± ۳/۴۹ کیلوگرم بود. درصد چربی لاشه و مجموع چربی لاشه و دنبه به ترتیب ۳/۹۸ ± ۱۷/۲۲ و ۱/۶۴ ± ۳۳/۶۸ درصد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.