مقاله همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور تعیین همبستگی فنوتیپی صفات پرواربندی و برخی از صفات لاشه، ۱۵۰ رأس بزغاله نر لری مورد استفاده قرار گرفت . بزغاله ها در سن ۵ ± ۹۰ روزگی از شیر گرفته شدند و به مدت ۹۰ ، ۱۰۵ و ۱۲۰ روز در مرتع پروار و در پایان دوره پروار ۴۸ رأس از آنها کشتار و به ر وش ایرانی تجزیه لاشه شدند. پس از تصحیح داده ها ضرایب همبستگی با استفاده از نرم افزار ( ۱۱۵) SPSS آنالیز و محاسبه گردید . همبستگی فنوتیپی وزن تولد و وزن از شیرگیری با صفات پروار معنی دار بود (۰/۰۱>P) همبستگی وزن تولد و وزن شیرگیری با وزن شروع و وزن نهائی پر وار به ترتیب ۰/۵۵ ، ۰/۳۶ ، ۰/۶۰ و ۰/۵۳ به دست آمد. بین صفات وزن اولیه و نهائی دوره پروار با صفات وزن لاشه همبستگی مثبت و معنی داری (۰۰۱>P) . بین درصد چربی لاشه با وزن زنده بدن و وزن لاشه گرم رابطه مثبت و خیلی معنی داری وجود داشت (۰/۰۱>P) بین صفات رشد قبل از شیرگیری و صفات رشد پس از شیرگیری و برخی از صفات لاشه همبستگی مثبت و کاملاً معنی داری وجود دا رد. بین درصد چربی لاشه درصد گوشت لخم و درصد استخوان لاشه همبستگی منفی مشاهده گردید که ضرائب به ترتیب برابر ۰/۴۸- و ۰/۵۱- بود. این همبستگی منفی بیانگر این مطلب است که با افزایش درصد چربی، درصد گوشت لاشه کاهش یافته است . همبستگی درصد گوشت لخم با چربی قطعات لاش ه منفی بود که نشان می دهد با افزایش چربی قطعات لاشه از میزان گوشت لخم آن قطعات کاسته شده و افزایش وزن بزغاله ها در بعد از پروار ۱۲۰ روزه , ناشی از افزایش چربی است و پروار بزها بعد از این موقع صرفه اقتصادی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.