مقاله بررسی برهم کنش عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتاگلوکان و لاکتوفرین با رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی برهم کنش عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتاگلوکان و لاکتوفرین با رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برهم کنش عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتاگلوکان و لاکتوفرین با رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برهم کنش عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتاگلوکان و لاکتوفرین با رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برهم کنش عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتاگلوکان و لاکتوفرین با رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۷

در حال حاضر استفاده از محرک‌ های رشد و ایمنی به‌ طور گسترده‌ ای در پرورش آبزیان مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این ترکیبات دارای خواص مفیدی هستند ولی تاکنون تحقیقی پیرامون اثرات ناخواسته آن‌ ها در آبزیان انجام نشده است. رده سلولی CHSE-214 عموماًً در بررسی اثرات ترکیبات مختلف هم‌ چون محرک‌ های رشد و ایمنی در آبزیان، تکثیر ویروس ‌ها در دماهای خاص و آشکار کردن پدیده‌ آپوپتوزیس در سلول‌ های مختلف، به‌ واسطه‌ دارا بودن برخی ویژگی‌ های اختصاصی، کاربرد دارد. بر این اساس هدف از بررسی حاضر تاثیر غلظت ‌های مختلف محرک‌ هایی نظیر عصاره الکلی بره موم، لوامیزول، بتا گلوکان و لاکتوفرین بر رده سلولی CHSE-214 در شرایط آزمایشگاهی است. به ‌همین خاطر، برای این کار سلول‌ های فوق از انستیتو پاستور ایران تهیه و در محیط کشت سلولی RPMI و در حضور سرم جنین گاوی و آنتی بیوتیک ‌های پنی‌سیلین و استرپتومایسین در شرایط دمایی ۳۷ درجه سانتی‌ گراد و اتمسفر ۵ درصدی گاز CO2 کشت داده شدند. در این بررسی اثرات ترکیبات فوق در غلظت‌ های مختلف (بر حسب میکروگرم در لیتر) و زمان‌ های مختلف (بر حسب ساعت) با روش رنگ ‌سنجی MTT سنجیده شد. در نهایت تجزیه و تحلیل آماری داده‌ ها با روش آنالیز واریانس یک ‌طرفه و آزمون توکی (Tukey”s test) انجام گرفت. یافته‌ های حاضر ثابت کرد که اثرات سلول‌ کشی ترکیبات فوق به‌ طور معنی ‌داری (۰/۰۵>P) وابسته به غلظت و مدت زمان است. از طرفی هر ترکیب بسته به غلظت می‌ تواند به‌ طور معنی‌ داری (۰/۰۵>P) سبب القاء مرگ در رده سلولی CHSE-214 گردد و این خاصیت در بین ترکیبات متفاوت است. نتایج بررسی حاضر نشان داد که سه ترکیب بتاگلوکان، لوامیزول و لاکتوفرین به نسبت به ‌طور معنی‌ داری (۰/۰۵>P) دارای حداقل خاصیت سلول‌ کشی هستند، درحالی که عصاره الکلی بره موم می‌ تواند در غلظت ‌های بالا به ‌طور معنی‌ داری (۰/۰۵>P) کشنده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.