مقاله بررسی اثر برگاپرایم بر فعالیتهای آنزیمهای عضلانی کبدی سرم رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر برگاپرایم بر فعالیتهای آنزیمهای عضلانی کبدی سرم رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر برگاپرایم بر فعالیتهای آنزیمهای عضلانی کبدی سرم رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برگاپرایم بر فعالیتهای آنزیمهای عضلانی کبدی سرم رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر برگاپرایم بر فعالیتهای آنزیمهای عضلانی کبدی سرم رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده :
تعداد صفحات :۱۰
بهمنظور بررسی اثر یک محرک رشد با نام برگاپرایم (که یک اسید چرب متوسط زنجیر نیز میباشد) بر آنزیمهای سرمی کبد رت های تغذیه شده با ذرت کپکزده، تعداد ۲۰ سر رت نر، نه هفته با میانگین وزن ۲۵۰ گرم در چهار گروه آزمایشی مورد ارزیابی قرار گرفتند. این آزمایش به شکل فاکتوریل (۲ × 2) با استفاده از دو سطح محرک رشد برگاپرایم (۰ و ۲ گرم در کیلوگرم جیره) و دو نوع ذرت (سالم و کپکزده) در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایشی بهمدت ۲۱ روز در خوراک رت ها اعمال شدند و در انتهای روز ۲۱ پس از خونگیری از ناحیه قلب هر رت، میزان آنزیمهای سرم خون (که مربوط به آنزیمهای کبدی میباشند) از لحاظ AST، ALT، ALP و GGT مورد ارزیابی قرار گرفتند. در انتها نتایج نشان داد که هیچیک از خوراکهای مورد استفاده (چه محتوی ذرت سالم و چه حاوی ذرت کپکزده) با و بدون افزودن برگاپرایم اثری بر آنزیمهای کبدی مورد مطالعه ایجاد نکردند. نتایج کلی نشاندهنده این مطلب است که رت های نه هفته با میزان ذرت کپکزده اضافه شده در خوراک دچار مسمومیت کبدی نشدهاند و استفاده از برگاپرایم نیز در این رابطه آثاری را به همراه نداشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.