مقاله تأثیر استفاده از الیاف ضایعات پارچه و نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر استفاده از الیاف ضایعات پارچه و نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از الیاف ضایعات پارچه و نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از الیاف ضایعات پارچه و نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از الیاف ضایعات پارچه و نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن :

تعداد صفحات :۲۱

این پژوهش با هدف بررسی امکان استفاده از الیاف ضایعات پارچه و اثر مقدار ذرات نانو‌رس بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت حاصل از آرد چوب و پلی‌پروپیلن انجام شد. بدین منظور، آرد چوب و پلی‌پروپیلن با نسبت‌های وزنی ۵۰ به ۵۰ به‌همراه الیاف ضایعات پارچه در دو سطح (۰ و ۱۵ درصد)، نانورس در سه سطح (۰، ۲ و ۴ درصد) و سازگار کننده به‌میزان ۳ درصد، توسط دستگاه اکسترودر در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد مخلوط گردید. سپس نمونه‌های‌ آزمونی استاندارد با استفاده از روش قالب‌گیری تزریقی ساخته شدند. خواص مکانیکی نظیر مقاومت‌های کششی و خمشی و مقاومت به ضربه فاقدار و خواص فیزیکی شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت، اندازهگیری شد. به‌طور کلی نتایج نشان داد، افزودن الیاف ضایعات پارچه به‌طور معنی‌داری سبب بهبود خواص مکانیکی و تضعیف خواص فیزیکی در کامپوزیت چوب‌پلاستیک شد. همچنین نتایج حاکی از آن بود که خواص فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت چوب‌پلاستیک به‌استثنای مقاومت به ضربه فاقدار، با افزایش مقدار نانورس بهبود یافته است. نتایج مطالعات ریخت‌شناسی کامپوزیت نیز به‌منظور بررسی نحوه پراکنش ذرات نانورس با استفاده از طیف پراش اشعه ایکس (XRD) نشان داد که توزیع ذرات در زمینه پلیمری از نوع بین‌لایه‌ای بوده، و با افزایش مقدار ذرات نانورس فاصله بین لایه‌ها افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.