مقاله اثر شوری بر آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در ریشهها و اندام هوایی گیاه ذرت (Zea mays L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شوری بر آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در ریشهها و اندام هوایی گیاه ذرت (Zea mays L.) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شوری بر آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در ریشهها و اندام هوایی گیاه ذرت (Zea mays L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری بر آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در ریشهها و اندام هوایی گیاه ذرت (Zea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شوری بر آنزیمهای آنتی اکسیداتیو در ریشهها و اندام هوایی گیاه ذرت (Zea mays L.) :
تعداد صفحات :۲۷
شوری یکی از مهمترین فاکتورهای محیطی است که موجب کاهش رشد، نمو و حاصلخیزی گیاهان در سراسر جهان میشود. موضوع تحقیق حاضر مطالعه اثر تنش شوری (۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار NaCl) بر گیاهان ذرت (Zea mays L. cv. SC. 704) کشت شده به روش گلخانهای و هیدروپونیک بود. بعد از یک ماه تیمار شوری، پارامترهای رشد و برخی تغییرات بیوشیمایی در ریشهها و اندام هوایی گیاهان کشت شده مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت شوری، سطح برگ وطول ریشهها و اندام هوایی کاهش یافت، در صورتیکه میزان قندهای محلول، پراکسید هیدروژن، مالون دی آلدئید به عنوان شاخص پراکسیداسیون چربی افزایش یافت. میزان فعالیت آنزیمهای کاتالاز (CAT)، آسکوربات پراکسیداز (APX) و گایاکول پراکسیداز (GPX)در گیاهان تحت تیمار در هر دو غلظت کلرید سدیم افزایش یافت. بنابراین اعمال تیمار NaClبا افزایش تولید ROSموجب القا تنش اکسیداتیو و افزایش فعالیت آنزیمهای مسئول محافطت آنتیاکسیدانی در گیاهان ذرت شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.