مقاله بررسی فراوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

لیگنو سلولز فراوان ترین ماده آلی در زمین می باشد. کاه و کلش غلات عمده ترین باقی مانده لیگنوسلولزی در مناطقی است که دانه غلات تولید می شوند. بررسی ها نشان می دهند که پروتئین خام، قابلیت هضم و املاح کاه در غلات کم و لیگنین سلولز و همی سلولز آن زیاد می باشد. ولی این باقی مانده ها در مقادیر زیاد تولید و در کشورهای در حال توسعه مهمترین منبع علوفه ای نشخوار کنندگان می باشد. یکی از روشهای افزایش ارزش این باقیمانده ها، روش بیولوژیکی عمل آوری با قارچ پوسیدگی سفید پلوروتوس می باشد.
نمونه های کاه گندم قبل و بعداز عمل آوری از مجتمع تولید قارچ جوانه جمع آوری و به آزمایشگاه انتقال یافت. ترکیبات شیمیایی شامل، الیاف نا نحلول در شوینده خنثی، الیاف نامحلول در شوینده اسیدی، پروتئین خام، خاکستر، عصاره اتری و ماده خشک در نمونه های فوق طبق روشهای استاندارد مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.