مقاله اثر قارچ Trichoderma harzianum BI بر فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گوجه‌فرنگی آلوده به نماتود ریشه‏گرهی (Meloidogyne javanica) و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر قارچ Trichoderma harzianum BI بر فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گوجه‌فرنگی آلوده به نماتود ریشه‏گرهی (Meloidogyne javanica) و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر قارچ Trichoderma harzianum BI بر فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گوجه‌فرنگی آلوده به نماتود ریشه‏گرهی (Meloidogyne javanica) و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر قارچ Trichoderma harzianum BI بر فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گوجه‌فرنگی آلوده به نماتود ریشه‏گرهی (Meloidogyne javanica) و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر قارچ Trichoderma harzianum BI بر فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گوجه‌فرنگی آلوده به نماتود ریشه‏گرهی (Meloidogyne javanica) و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی (Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici) :

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق، اثر Trichoderma harzianum BI در تحریک مقاومت القایی سیستمیک گیاهچه‌های گوجه‌فرنگی رقم ارلی‏اوربانا، بر اساس میزان فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گیاه اندازه‌گیری شد. ریشه‌های گیاهچه‌های گوجه‏فرنگی به وسیله قارچ و لارو سن دوم نماتود ریشه‏گرهی Meloidogyne javanica و قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici به روش خیساندن خاک مایه‏زنی گردید. میزان فعالیت آنزیم‌های کیتیناز و گلوکاناز در ریشه گیاه از روز اول بعد از مایه‌زنی به مدت هفت روز با استفاده از روش اسپکتروفتومتری اندازه‏گیری شد. نتایج تغییرات در میزان فعالیت آنزیم‏های کیتیناز و گلوکاناز در هر تیمار به تنهایی و تیمار هم‏زمان نماتود-‌فوزاریوم در مقایسه با کاربرد قارچ آنتاگونیست قبل از آن تیمار نشان داد که قارچ تریکودرما سبب افزایش میزان فعالیت آنزیم کیتیناز شده اما فعالیت آنزیم گلوکاناز در گیاهچه‌هایی که هر بیمارگر را به تنهایی و همچنین هر دو بیمارگر را هم‏زمان دریافت کردند، اختلاف معنی‌داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.