مقاله معرفی برخی از خصوصیات فنولوژی، مورفولوژی و پومولوژیکی گیلاس رقم استلا در شرایط مشهد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی برخی از خصوصیات فنولوژی، مورفولوژی و پومولوژیکی گیلاس رقم استلا در شرایط مشهد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی برخی از خصوصیات فنولوژی، مورفولوژی و پومولوژیکی گیلاس رقم استلا در شرایط مشهد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی برخی از خصوصیات فنولوژی، مورفولوژی و پومولوژیکی گیلاس رقم استلا در شرایط مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی برخی از خصوصیات فنولوژی، مورفولوژی و پومولوژیکی گیلاس رقم استلا در شرایط مشهد :
تعداد صفحات :۱۸
در این بررسی به منظور استفاده از منابع ژنتیکی خودبارورگیلاس و دست یابی به ارقام پر محصولو سازگار، مطالعهای با هدف تعیین خود(نا) سازگاری و بررسی خصوصیات کمی وکیفی رقم استلا در شرایط آب و هوایی مشهد طی چهار سال زراعی(۹۲-۱۳۸۹) انجام شد. نتایج حاصل از بررسی خود(نا) سازگاری نشان داد که رقم استلا در شرایط آب و هوایی مشهد رقمی خودسازگار است و بین درصد تشکیل میوه آن در شرایط گردهافشانی آزاد و خودگردهافشانی طبیعی تفاوت معنیداری وجود ندارد. گلدهی رقم استلا از یازدهم فروردین شروع و تمام گل آن در ۱۵ فروردین است. دوره رسیدن میوه آن حدود ۶۷ روز است. استلا دارای عادت رشدی نیمه افراشته است. میوه بیضی شکل با میانگین وزن ۷۱/۷ گرم، وزن هسته ۴۲/۰گرم و طول دم میوه ۹۲/۲۰ میلیمتر است. مواد جامد محلول در حدود ۰۶/۱۸ و اسید قابل تیتراسیون حدود ۹/۰ است. در نهایت استلا به علت خودباروی و عملکرد مناسب برای کشت در مناطق کشت و پرورش گیلاس قابل توصیه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.