مقاله اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر تغذیه دانه­ تریتیکاله خام و عمل­آوری شده بر عملکرد جوجه­های گوشتی، تعداد ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه کاب ۵۰۰ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار و ۴ تکرار انتخاب شدند. گروه‌های آزمایشی شامل ۱-گروه شاهد بر پایه ذرت- کنجاله سویا، ۲- گروه حاوی تریتیکاله خام (به میزان ۸۰ درصد بخش غله­ای جیره)، ۳- گروه حاوی تریتیکاله عمل‌آوری شده با آب ۴۰ درجه سانتی­گراد (به میزان ۸۰ درصد بخش غله­ای جیره)، ۴- گروه حاوی تریتیکاله عمل­آوری شده با اسید استیک یک درصد (به میزان ۸۰ درصد بخش غله‌ای جیره)، ۵- گروه حاوی تریتیکاله عمل­آوری شده با آنزیم (به میزان ۸۰ درصد بخش غله­ای جیره). میانگین افزایش وزن کل دوره پرورشی بین تیمارهای مختلف آزمایشی تفاوت معنی‌داری نشان داد (۰۵/۰> p)، به­طوری که گروه دریافت کننده دانه تریتیکاله عمل­آوری شده با آب و تیمار شاهد بیشترین و گروه تغذیه شده با دانه تریتیکاله خام، کمترین میانگین افزایش وزن را در کل دوره پرورشی داشتند. روش­های مختلف عمل­آوری دانه تریتیکاله تأثیر معنی­دار بر صفات لاشه نداشتند (۰۵/0p>). میانگین خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند(۰۵/0p>). وزن نسبی و طول قسمت‌های مختلف روده تحت تاثیر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل‌آوری شده قرار نگرفت، لیکن استفاده از دانه تریتیکاله خام سبب کاهش ارتفاع پرزها و افزایش عرض پرزها گردید (۰۵/۰> p). استفاده از دانه تریتیکاله عمل­آوری شده با اسید و تریتیکاله خام منجر به کاهش معنی‌دار شاخص تولید شد(۰۵/۰> p). به طور کلی، عمل‌آوری دانه تریتیکاله با آب ارزش تغذیه­ای آن را بهبود داده و می­توان تا ۸۰ درصد سهم غلات را در جیره جوجه­های گوشتی با دانه تریتیکاله خیسانده شده در آب جایگزین کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.