مقاله تاثیر زمان کشت و تداخل علفهای هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر زمان کشت و تداخل علفهای هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر زمان کشت و تداخل علفهای هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان کشت و تداخل علفهای هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر زمان کشت و تداخل علفهای هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم :
تعداد صفحات :۳۲
این مطالعه به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت و تداخل علفهای هرز روی برخی صفات کیفی و کمی دانه رقمهای نخود اجرا گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی دانشگاه کردستان در ۱۵ کیلومتری شهر دهگلان در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ انجام شد. تاریخ کاشت )پاییزه، انتظاری و بهاره( و ارقام نخود (ILC482، آزاد، آرمان، پیروز و کاکا) به صورت فاکتوریل به کرتهای اصلی و تداخل (وجین و عدم وجین) علفهای هرز به کرتهای فرعی اختصاص داده شدند. نتایج آزمایش نشان داد که اثر تاریخ کاشت در تمام صفات مورد بررسی معنی دار بود. رقابت علفهای هرز باعث کاهش شدید تعداد دانه شد. به طوری که در کشت پاییزه در شرایط تداخل نسبت به عدم تداخل تعداد دانه کاهش ۵۸/۷۷ درصدی نشان داد. این کاهش در کشت انتظاری و بهاره به ترتیب ۶۵/۷۶ و۳۵/۹۹ درصد بود. تداخل علف هرز باعث افزایش وزن صد دانه نسبت به شرایط عدم تداخل شد. بیشترین مقدار عملکرد دانه در کشت انتظاری مشاهده شد. رقم ۴۸۲ILC با مقدار ۴/۱۳۲ گرم در مترمربع دارای بیشترین عملکرد دانه بود. ازنظرعملکرد دانه کاکا مناسب ترین رقم در شرایط تداخل علف هرز بود. بین ارقام آزمایشی از لحاظ کلیه صفات کیفی دانه به جز خاکستر، فیبر خام و غلظت روی اختلاف معنیدار مشاهده شد. میزان ترکیبات فنلی با طولانی تر شدن دوره رشد افزایش یافت. دربین ارقام مورد آزمایش رقم کاکا دارای بیشترین مقدار تانن بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.