مقاله بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی برهموم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی برهموم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی برهموم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی برهموم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی برهموم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل :
تعداد صفحات :۱۳
به دلیل مقاومت روزافزون باکتریهای بیماریزا به آنتیبیوتیکهای رایج، یافتن عوامل ضد میکروبی طبیعی به عنوان داروهای جایگزین حائز اهمیت است. بیماری لوک اروپایی یکی از بیماریهای رایج در زنبورستانها است و یکی از باکتریهای ثانویه مولد این بیماری Penibacillus alvei میباشد. در این تحقیق، اثرات ضد باکتریایی بره موم و عسل زنبورعسل روی باکتری پنیباسیلوس الوئی مورد مطالعه قرار گرفت. برای انجام این تحقیق ابتدا از زنبورستانهای مناطق مختلف استان کرمان محصولات کندوی موردنیاز جمعآوری شده و در آزمایشگاه از آنها عصارهگیری بهعمل آمد. سپس باکتری پنیباسیلوسالوئی در محیط اختصاصی کشت داده شده و تحت تاثیر رقتهای مختلف عصارهها قرار گرفت. در نهایت MIC و MBC نمونهها توسط تست دیسک دیفوژن و چاهک پلیت تعیین گردید. اطلاعات بهدست امده توسط نرمافزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که اگرچه عصارههای آبی و الکلی برهموم و عسل در مقایسه با آنتیبیوتیکهای استاندارد مورد استفاده در زنبورداریها دارای خاصیت ضد باکتریایی کمتری بودند (۰۱/۰ > p)، اما تاثیر معنیداری بر میزان مهار و کشندگی باکتری پنیباسیلوس الوئی داشتند. به طوری که برهموم اتانولی و متانولی در غلظت ۳۲/۰ میلیگرم در میلیلیتر دارای خاصیت مهار و کشندگی بر روی باکتری مورد نظر بود، اما عسل در هیچکدام از غلظتهای مورد استفاده (تا غلظت ۳۲/۰ میلیگرم در میلیلیتر) دارای خاصیت مهار و کشندگی بر باکتری پنیباسیلوس الوئی نبود. نتایج نشان داد که برهموم زنبورعسل واجد اثر ضد باکتریایی بر عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی زنبورعسل میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.