مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز :
تعداد صفحات :۲۴
این تحقیق به منظور مطالعه تأثیر روشهای تغذیه با کلریدکلسیم، آبیاری، و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز در منطقه ارومیه در سالهای ۸۰-۱۳۷۹ اجرا شد. در این تحقیق تیمارهای تغذیه با کلریدکلسیم شامل: ۱- محلولپاشی آب به اضافه سیتووت ۱/۰ درصد (شاهد)، ۲- محلولپاشی با کلرید کلسیم ۱ درصد به اضافه سیتووت ۱/۰ درصد در ۴ نوبت، ۳- غوطهور کردن میوه پس از برداشت در محلول ۴ درصد کلرید کلسیم به مدت ۱۰ دقیقه و ۴- تلفیقی از تیمار ۲ و ۳ بود. تیمارهای آبیاری عبارت بودند از: ۱- عرف محل، ۲- کمآبیاری تنظیم شده و ۳- قطع آبیاری در دو هفته قبل از برداشت، و برداشت میوه نیز در سه تاریخ به فاصله یک هفته از یکدیگر (از زمان ۱۳۸ روز بعد از تمام گل) انجام شد. کلیه نمونههای مربوط به هر تیمار به مدت شش ماه در شرایط صفر درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد در سردخانه نگهداری شدند. نمونهها در زمان برداشت و هر۳۰ روز یکبار پس از برداشت از نظر سفتی بافت، مواد جامد انحلالپذیر، pH، اسیدیته، دانسیته، درصد آبدهی، وزن متوسط میوه و عناصر ماکرو اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که تاریخ برداشت در سطح یک درصد و اثر متقابل تغذیه- آبیاری و برداشت- آبیاری در سطح پنج درصد بر سفتی بافت میوه تاثیر معنیدار دارد. میزان کل مواد جامد انحلالپذیر از نظر تاریخ برداشت و اثر متقابل هر سه تیمار در سطح یک درصد معنیدار است. تاثیر تاریخ برداشت در pH و اسیدیته آب میوه در سطح یک درصد معنیدار است. اثر تیمارهای زمان برداشت و آبیاری بر وزن متوسط و مقدار آبدهی میوه در سطح یک درصد و اثر متقابل آبیاری- برداشت درسطح پنج درصد معنیدار و اثر تیمارها بر دانسیته غیر معنیدار شد. مقدار کلسیم میوهها از نظر تاریخ برداشت و اثر متقابل تغذیه و تاریخ برداشت و اثر متقابل تغذیه و آبیاری و اثر متقابل هر سه تیمار بر کلسیم در سطح یک درصد معنیدار شد. به طور کلی، در مورد کلیه صفات در پایان دوره نگهداری اختلاف معنیداری بین تیمارها مشاهده نشد. در آزمایشهای حسی، بالاترین امتیاز مربوط به تیمار چهارم تغذیه، برداشت دوم و آبیاری به روش دوم، است. بنابراین، پیشنهاد میشود سیب رددلیشز ۱۴۵ روز بعد از تاریخ تمام گل برداشت شود و کاربرد کلسیم به روش اسپری درختان با محلول یک درصد در ۴ نوبت به اضافه غوطهوری میوهها با محلول ۴ درصد به مدت ۱۰ دقیقه پس از برداشت و قطع آبیاری دوهفته قبل از برداشت در نظر گرفته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.