مقاله مقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
این تحقیق با هدف مقایسه اثر پروبیوتیک و مکملی از اسیدهای آلی بر خصوصیات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتریهای رودهایی در جوجههای گوشتی انجام شد. این آزمایش با ۲۰ واحد آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ گروه آزمایشی، ۵ تکرار و با ۱۵ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸، مخلوط نر و ماده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز انجام شد. گروه-های آزمایشی شامل: گروه شاهد، دریافت کننده جیره پایه و گروه دوم، سوم و چهارم به ترتیب علاوه بر جیره پایه، ۱/۰ درصد پروبیوتیک، ۱/۰ درصد مکمل اسید آلی و جیره مخلوط پروبیوتیک و مکمل اسید آلی (۰۵/۰درصد+ ۰۵/۰درصد) دریافت کردند. نتایج حاصله از این مطالعه نشان داد که استفاده همزمان از پروبیوتیک و مکمل اسید آلی سبب افزایش وزن در پایان دوره پرورشی و بهبود ضریب تبدیل غذایی شد. کمترین تعداد باکتریهای کلیفرمی و سالمونلا، در گروه دریافت کننده پروبیوتیک و مکمل اسید آلی بوده و کمترین میزان اشریشیاکولی در گروه دریافت کننده مکمل اسید آلی بوده است. همچنین گروه دریافت کننده همزمان پروبیوتیک و مکمل اسید آلی بیشترین ارتفاع پرزهای روده در ناحیه ایلئوم را داشته و افزایش تعداد سلولهای گابلت و عمق کریپتهای روده در گروه شاهد و سپس پروبیوتیک تجاری مشاهده شد. بهطور کلی با توجه به نتایج این بررسی میتوان گفت، استفاده همزمان از پروبیوتیک و مکمل اسید آلی در جیره طیور گوشتی در بهبود صفات عملکردی و کاهش حضور باکتریهای بیماریزای رودهایی و بهبود شاخصهای بافتی روده میتواند موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.