مقاله استراتژی جهانی سازمان بهداشت جهانی برای دستیابی به ایمنی غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استراتژی جهانی سازمان بهداشت جهانی برای دستیابی به ایمنی غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استراتژی جهانی سازمان بهداشت جهانی برای دستیابی به ایمنی غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استراتژی جهانی سازمان بهداشت جهانی برای دستیابی به ایمنی غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استراتژی جهانی سازمان بهداشت جهانی برای دستیابی به ایمنی غذایی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

بیماریهای ناشی از غذا نقش مهمی در بهداشت عمومی دارند. در حال حاضر دولتها در حال افزایش تلاش خود برای بهبود و توسعه ایمنی غذائی هستند . این تلاش ها رد پاسخ به افزایش مشکلات ایمنی غذائی و نگرانی های مصرف کنندگان انجام می شود . جهانی شدن تجارت غذا و مشکلات روز افزون ناشی از بیماریهای غذائی نوپدید و بازپدید ، باعث افزایش خطر انتقال عوامل بیماریزا از یک کشور به کشور دیگر شده است. با توجه به تولید جهانی غذا و همچنین جهانی شدن تجارت مواد غذائی، آلاینده های میکروبی و شیمایی می توانند از نقطه مبدا و تولید به فواصل بسیار دور منتقل شوند. دسترسی به غذایی سالم و بهداشتی که سلامتی جوامع راتضمین کند حق اساسی انسان است.غذای ایمن با بهبود وضعیت بهداشتی و بخره وری اقتصادی سبب تخفیف معضلات فقر می شود. نگرانی مردم در خصوص وجود بالقوه مخاطرات شیمیایی و میکروبی در مواد غذاییدر حال افزایش است. بیماری های ناشی از غذا سالانه یک سوم جمعیت کشورهای پیشرفته را تحت تاثیر قرار می دهد و این مشکل درکشورهای در حال توسعه گسترش و وخامت بیشتری دارد . افراد فقیر اسیب پذیرتر هستند . برای مثال بیماری های ناشی از مصرف آب و مواد غذائی آلوده ، سالانه سبب مرگ ۲/۲ میلیون نفر از جمعیت کشورهای کمتر توسعه یافته می شود که بیشتر آن ها را کودکان تشکیل می دهند. بیماری های ناشی از غذا نه تنها به میزان زیادی بهداشت و سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد ، بلکه دارای پیامدهای اقتصادی برای افراد ، خانواده ها ، جوامع و کشورهاست . این بیماری ها هزینه های زیادی را بر سیستم مراقبت های بهداشتی تحمیل می کند و بطور قابل توجهی سبب کاهش بهره وری اقتصادی می شود. تاکنون بیشتر سیستم های بکاررفته برای برقراری ایمنی غذایی بر مبنای تعیین و تعریف قانونی غذاهای ناایمن و اجرای برنامه های جمع آوری و حذف غذاهای ناایمن از بازار بوده است. این روش های سنتی به دلیل نداشتن رویکرد پیشگیرانه ، دیگر نمی توانند به چالش های جدید پدید آمده در دهه اخیر پاسخ دهند و موثر نیست . استراتژی جدید سازمان بهداشت جهانی WHO برای دستیابی به ایمنی غذائی در جهان با هدف کاهش پیامدهای سو بهداشتی و اقتصادی ناشی از مصرف غذاهاس آلوده ، با کاربرد روشهای سیستماتیک تجزیه و تحلیل خطر به بهترین نحو قابل پیشگیری است. این سیستم و سختارهای آن باید برای بررسی بیماریهای ناشی از غذا در سطح ملی ، منطقه ای و بین المللی ، با اجرای استراتژِ ارزیابی خطر و مدیریت خطر بکارگرفته شود. در این راستا کاربرد سه اصل مهم دستیابی به هدف را تسهیل می کند: ۱- حمایت از توسعه سیستم های ایمنی غذائی بر پایه نظارت بر بیماری های ناشی از غذا . ۲- انجام اقدامات عملی ، در طول زنجیره غذائی برای پیشگیری از قرار گرفتن مواد غذائی درمعرض آلاینده های شیمیایی و میکروبی. ۳- ارزیابی و مدیریت مخاطرات غذائی و تبادل اطلاعات با همکاری با سایر بخش های مرتبط.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.