مقاله شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) :
تعداد صفحات :۱۷
مطالعه رژیم غذایی گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) با بررسی ۱۳۲ عدد ماهی صید شده از آب های دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان، به مدت یک سال (۹۱-۱۳۹۰) انجام گرفت. در بررسی معده نمونه ها، ۳۱% معده ها پر، ۳۳% نیمه پر و ۳۶% خالی تشخیص داده شد. شاخص خالی بودن معده (VI) در فصول مختلف نشان می دهد، بالاترین درصد در فصل زمستان با ۷۴ درصد و پایین ترین درصد در فصل تابستان با ۲۴ درصد می باشد. شاخص پری معده (FI)، – بدنی (GaSI) نشان می دهد، در فصل بهار و تابستان، تغذیه مطلوب تر بوده و در فصل پاییز و زمستان میزان تغذیه به خصوص در جنس نر کاهش یافته است. شاخص ترجیح غذایی (FP)،Carangidae، Engraulidae، Leiognathidae؛Portunidae و Porcellanidae؛Alpheidae؛Loliginidae و Opisthoteuthidae و از شکم پایان Muricidae و Naticida می باشند.e از سرپایان از میگوها از خرچنگها برای ماهیان ۳۹ درصد، سخت پوستان ۴۰ درصد، و نرم تنان ۲۰ درصد بدست آمد، که نشان دهنده فرعی بودن تمام اقلام در مجموع ۴ فصل می باشد؛ مهمترین اقلام غذایی شناسایی شده از ماهیان خانواده بیشترین درصد را در فصل بهار با ۴۴ درصد و کمترین درصد را در فصل زمستان با ۵ درصد، دارا می باشد. شاخص معدی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.