مقاله تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی بقایای گیاهان یونجه و جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی بقایای گیاهان یونجه و جو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی بقایای گیاهان یونجه و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی بقایای گیاهان یونجه و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی بقایای گیاهان یونجه و جو :

تعداد صفحات :۱۸

بازگشت بقایای گیاهی به خاک به­ویژه در مناطق خشک و نیمه­خشک از ارکان مهم و اجتناب ناپذیر پایداری اکوسیستم­های کشاورزی است. به­منظور بررسی تأثیر شوری آب آبیاری بر دینامیک کربن و نیتروژن آلی آزمایشی گلدانی به صورت کرت­های دو بار خرد شده، با سه تکرار و با استفاده از کیف کلش[۱] در گلخانه­ی دانشکده­ی کشاورزی دانشگاه زنجان به اجرا در آمد. فاکتورهای مورد بررسی در این آزمایش شامل دو نوع بقایای گیاهی (جو و یونجه)، شوری آب آبیاری در سه سطح (۳/۰، ۴ و ۸ دسی زیمنس بر متر) و مدت زمان خوابانیدن بقایا در چهار سطح (یک، دو، سه و چهار ماه) بودند که به­ترتیب در کرت­های اصلی، فرعی و فرعی-­فرعی قرار داده شدند. نتایج نشان داد که با افزایش شوری آب آبیاری مقدار هدررفت کربن و نیتروژن آلی کاهش یافت به­طوری که مقدار هدررفت کربن در شوری­های ۳/۰، ۴ و ۸ دسی زیمنس بر متر برای بقایای یونجه به­ترتیب ۵۲/۶۵، ۷۱/۶۱ و ۸۹/۵۸ و برای بقایای جو به­ترتیب ۹۵/۶۰، ۹۵/۵۱ و ۳۳/۴۸ درصد و مقدار هدررفت نیتروژن برای بقایای یونجه به­ترتیب ۹۹/۶۵، ۰۲/۵۴ و ۰۹/۴۸ و برای بقایای جو به­ترتیب ۰۴/۶۱، ۳۱/۵۲ و ۱۳/۴۴ درصد برای یک دوره­ی چهار ماهه بود. با افزایش سطح شوری آب آبیاری از ۳/۰ به ۴ و ۸ دسی زیمنس بر متر، مقدار هدررفت کربن از بقایای یونجه به­ترتیب ۸۲/۵ و ۱۲/۱۰ درصد و از بقایای جو به­ترتیب ۷۷/۱۴ و ۷۱/۲۰ درصد و مقدار هدررفت نیتروژن از بقایای یونجه به­ترتیب ۱۳/۱۸ و ۱۲/۲۷ و از بقایای جو به­ترتیب ۳۰/۱۴ و ۷۰/۲۷ درصد نسبت به شاهد کاهش یافت. ۱۲. Litter bag

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.