مقاله برهمکنش میکوریزا، کود آلی و پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار (Punica granatum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برهمکنش میکوریزا، کود آلی و پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار (Punica granatum L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برهمکنش میکوریزا، کود آلی و پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار (Punica granatum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برهمکنش میکوریزا، کود آلی و پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار (Punica granatum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برهمکنش میکوریزا، کود آلی و پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار (Punica granatum L.) :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور بررسی اثرات کاربرد میکوریزا، پتاسیم و کود دامی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار، در سال ۱۳۹۳، پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی، با ۱۲ تیمار در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ترکیبی از دو سطح میکوریزا (۰ و ۵۰۰ گرم به ازا هر درخت)، سه سطح کود گوسفندی (۰، ۱۰ و ۲۰ کیلوگرم برای هر درخت) و دو سطح پتاسیم (۰ و ۵۰۰ گرم اکسید پتاسیم به ازای هر درخت) بود. صفات اندازهگیری شده شامل عملکرد هر درخت، مقدار اسیدیته، بریکس، کربوهیدراتها و پلی فنول های میوه انار (سیناپیک اسید، گالیک اسید، کاتچیت، راتین و اسکوربیک اسید) بود. نتایج نشان داد که اثرات اصلی پتاسیم، میکوریزا و کود دامی بر کاهش اسیدیته آب میوه معنیدار (P<0.01) بود. کاربرد منفرد میکوریزا و یا کود دامی عملکرد میوه، میزان کربوهیدرات و پلیفنلها را به طور معنیداری افزایش داد. کاربرد پتاسیم گرچه تاثیر معنیداری بر افزایش بریکس، کاتچین و اسکوربیک اسید نداشت اما به طور معنیداری (P<0.01) عملکرد میوه و مقدار کربوهیدرات، سیناپیک اسید، گالیک اسید، و راتین را افزایش داد. تاثیر کاربرد توأم میکوریزا، کود دامی و پتاسیم بر کلیه صفات مورد بررسی در سطح (P<0.01) معنیدار بود به غیر از وزن میوه، pH، بریکس و راتین. کمترین میزان اسیدیته، بیشترین میانگین وزن ۵ میوه و بالاترین مقادیر سیناپیک اسید، گالیک اسید، کاتچین، راتین و اسکوربیک اسید آب میوه از کاربرد توأم ۵۰۰ گرم میکوریزا، ۵۰۰ گرم پتاسیم و ۲۰ کیلوگرم کود گوسفندی به ازا هر درخت به دست آمد. بالاترین عملکرد انار(۴۴ کیلوگرم دردرخت) از کاربرد توأم ۵۰۰ گرم میکوریزا، ۱۰ کیلو گرم کود گوسفندی و۵۰۰ گرم پتاسیم به دست آمد که در مقایسه با عملکرد تیمار شاهد، ۱۲۷ درصد افزایش یافت. با توجه به یک ساله بودن آزمایش، حصول نتایج قابل اطمینان تر نیاز به بررسی بیشتر دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.