مقاله ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیک در لاینهای گندم نان متحمل به خشکی در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیک در لاینهای گندم نان متحمل به خشکی در شرایط دیم دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیک در لاینهای گندم نان متحمل به خشکی در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیک در لاینهای گندم نان متحمل به خشکی در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیک در لاینهای گندم نان متحمل به خشکی در شرایط دیم :
تعداد صفحات :۳۲
مطالعه صفات فیزیولوژیک و ارتباط این صفات با هم و با عملکرد دانه در شرایط تنش خشکی میتواند به شناسایی صفات موثر در مقاومت به تنش خشکی کمک کند. به منظور بررسی این صفات، پارامترهای تبادلات گازی، وضعیت آبی، خصوصیات برگ پرچم، شاخص محتوای کلروفیل، عملکرد و وزن هزار دانه در بیست ژنوتیپ گندم نان (۱۸ لاین و دو رقم سرداری و آذر۲) دریافتی از مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، در ایستگاه کشاورزی دیم قیدار در استان زنجان مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس مقایسه میانگینها، لاین شماره ۴ و رقم آذر۲ بیشترین عملکرد را در بین ژنوتیپها داشتند. ژنوتیپهایی که CO2 زیر روزنهای پائین و وزن هزار دانه بالاتری داشتند عملکرد بالاتری تولید کردند. بر مبنای همبستگی ژنوتیپی، رابطه معنیدار و منفی بین عملکرد دانه و محتوای نسبی آب برگ وجود داشت. تجزیه کلاستر و تجزیه به مولفههای اصلی بر اساس صفات مورد مطالعه، ژنوتیپها را در سه کلاستر جداگانه قرار داد. به طور کلی با توجه به نتایج به دست آمده از این آزمایش مشخص شد که در شرایط دیم ژنوتیپهای شماره ۲، ۴، ۸، ، ۱۳، ۱۷، ۶ و ۱۸ براساس تمامی صفات مورد مطالعه نسبت به سایر ژنوتیپها برتر بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.