مقاله بررسی میزان شیوع، حساسیت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون استرپتوکوک گروهB در دستگاه تناسلی زنان باردار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان شیوع، حساسیت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون استرپتوکوک گروهB در دستگاه تناسلی زنان باردار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع، حساسیت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون استرپتوکوک گروهB در دستگاه تناسلی زنان باردار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع، حساسیت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون استرپتوکوک گروهB در دستگاه تناسلی زنان باردار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع، حساسیت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون استرپتوکوک گروهB در دستگاه تناسلی زنان باردار :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: استرپتوکوک گروه B (GBS) یکی از عوامل ایجاد کننده عفونت های نوزادای می باشد، همچنین نقش مهمی در عفونت های مادری دارد. کلونیزاسیون زنان باردار به طور قابل توجهی با عفونت در نوزادان مرتبط می باشد. معمولا پنی سیلین داروی انتخابی جهت درمان عفونت های GBS است. هدف از این مطالعه بررسی اپیدمیولوژی استرپتوکوک گروه B کلونیزه در واژن زنان باردار، حساسیت آنتی بیوتیکی سویه ها و فاکتورهای خطر کلونیزاسیون است. روش کار:این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی بر ۳۸۲ خانم باردار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال ۹۰-۹۱ انجام شد. روش نمونه گیری به صورت مبتنی بر هدف و با استفاده از سواب استریل از ناحیه واژن انجام گرفت، سواب ها در محیط انتخابی LIMقرار گرفت.ایزوله های GBS با استفاده از روش های آزمایشگاهی شناسایی شدند. حساسیت آنتی بیوتیکی سویه ها به روش دیسک دیفیوژن تعیین شد.اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS،آزمون دقیق فیشر و مجذور کای مورد ارزیابی قرار گرفت. ۰۵/۰ p<به عنوان سطح معنی داری در نظر گرفته شد. یافته ها: میزان شیوع واژینال GBS 4/9 % به دست آمد. تمامی ایزوله ها نسبت به پنی سیلین و سفازولین حساس بودند، همچنین ۲/۹۷% به آمپی سیلین، ۵/۸۰% به اریترومایسین و ۴/۸۳ % به کلیندامایسین حساس بودند.بین کلونیزاسیون GBS و تعداد بارداری های قبلی رابطه معنی داری به دست آمد ولی با سایر متغیرهاارتباطی نداشت. نتیجه گیری: مطالعه حاضر میزان حساسیت بالای استرپتوکوک گروه B نسبت به بتالاکتام ها را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.