مقاله بررسی صدمات ناشی از بهره‌برداری سنتی به درختان سرپا در شیو? تدریجی-پناهی (مطالع? موردی: جنگل‌های رویان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی صدمات ناشی از بهره‌برداری سنتی به درختان سرپا در شیو? تدریجی-پناهی (مطالع? موردی: جنگل‌های رویان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صدمات ناشی از بهره‌برداری سنتی به درختان سرپا در شیو? تدریجی-پناهی (مطالع? موردی: جنگل‌های رویان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صدمات ناشی از بهره‌برداری سنتی به درختان سرپا در شیو? تدریجی-پناهی (مطالع? موردی: جنگل‌های رویان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صدمات ناشی از بهره‌برداری سنتی به درختان سرپا در شیو? تدریجی-پناهی (مطالع? موردی: جنگل‌های رویان) :

تعداد صفحات :۱۶

بهره‌برداری از جنگل به هر روشی که باشد آسیب به تود باقی‌مانده را به‌همراه خواهد داشت، ولی تلاش‌های منطقی برای کاهش شدت آسیب به درختان سرپا به پایداری جنگل منجر خواهد شد. این بررسی در پارسل شمار ۳ از سری ۲ جنگل‌های منطق گلندرود در جنوب بخش رویان (علمده) که به شیو تدریجی-پناهی مدیریت می‌شد، انجام گرفت. روش بهره‌برداری در منطق مورد بررسی، روش سنتی یعنی تبدیل چوب به الوار و خروج توسط قاطر بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که در بین درختان مورد بررسی از نظر عمق زخم ۵/۱۰ درصد دارای خراش و تغییر رنگ پوست (زخم درج ۱)، ۸/۲۹ درصد دارای آسیب‌دیدگی پوست درخت بدون کنده شدن پوست (زخم درج ۲) و ۷/۵۹ درصد دارای کنده شدن پوست درخت به همراه کامبیوم (زخم درج ۳) هستند. از نظر مساحت زخم ۲/۶ درصد از زخم‌ها، مساحتی بیشتر از ۵۰۰ سانتی‌متر مربع، ۵/۱۷ درصد از زخم‌ها سطحی بین ۵۰۰-۱۰۰ سانتی‌متر مربع، ۹/۲۸ درصد سطحی بین ۱۰۰-۲۵ سانتی‌متر مربع و ۴/۴۷ درصد مساحتی کمتر از ۲۵ سانتی‌متر مربع داشتند. از زخم‌های ایجادشده در جنگل، ۵/۶۰ درصد مربوط به کشیدن، ۶/۳۲ درصد مربوط به قطع درخت و ۹/۶ درصد مربوط به عوامل انسانی است. همچنین نتایج نشان داد که حدود ۸۲ درصد از زخم‌ها، مربوط به ارتفاع کمتر از ۲ متر از بن درخت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.