مقاله تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیجفارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیجفارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیجفارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیجفارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیجفارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro) :
تعداد صفحات :۲۴
امروزه آنتیاکسیدانهای طبیعی نسبت به سنتزی سالمتر و ایمنتر بوده و محدود به منابع خشکی نمیباشند. براساس منابع علمی جلبکهای دریایی منبعی غنی از ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی هستند. در این مطالعه خاصیت آنتیاکسیدانی دو گونه جلبک سبز Chaetomorpha sp و جلبک قهوهای Colpomenia sinuosa و تأثیر حلالهای مختلف در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی مورد بررسی قرار گرفت. عصارهها براساس روش استخراج غوطهوری طی ۲۴ ساعت در دمای اتاق (۲۶-۲۸درجه سانتیگراد) توسط حلالهای استون، اتانول، متانول در ترکیب با آب (۳۰/۷۰%) و آب ۱۰۰% استخراج شدند. محتوای فنول کل و میزان قدرت کاهندگی آهن، فعالیت جذب رادیکال آزاد DPPH و فعالیت آنتیاکسیدانی کل عصارههای مختلف مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که عصارههای استونی قابلیت بیشتری برای استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی در مقایسه با سایر تیمارها داشتهاند. همچنین گونه Chaetomorpha sp در مقایسه با گونه C. sinuosa میزان فنول کل، قدرت کاهندگی آهن و فعالیت آنتیاکسیدانی بالاتری نشان داد اما گونه قهوهای فعالیت جذب رادیکال بالاتری داشت. تفاوت در میزان استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی میتواند به نوع حلال، ترکیب هدف و نوع گونه جلبک بستگی داشته باشد. از این رو جلبکها پتانسیل استفاده به عنوان منابع طبیعی آنتیاکسیدانها در صنایع غذایی و دارویی را دارا میباشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.