مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی میوههای قرآنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی میوههای قرآنی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی میوههای قرآنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی میوههای قرآنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی میوههای قرآنی :
تعداد صفحات :۲۴
ذکر برخی میوهها و خوراکیها در قرآن کریم با هدفی حکیمانه و دقیق صورت گرفته و امروزه خاصیت آنتی اکسیدانی بسیاری از خوراکیهای نام برده شده در قرآن، مورد تأکید دانشمندان قرار گرفته است. از جمله این میوهها میتوان انگور، انار، خرما، زیتون و انجیر نام برد. میوهها و سبزیجات منبع مهم ویتامینها، مواد معدنی و فیبر برای انسان میباشند. با این حال از جنبههای زیادی مثل محتوای ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و همچنین توانایی آنتی اکسیدانی آنها متفاوت هستند. آنتی اکسیدانها موادی هستند که سلولها را از آسیبهای ناشی از مولکولهای ناپایدار موسوم به رادیکالهای آزاد محافظت میکند. رادیکالهای آزاد مولکولهایی هستند که به وسیله آلودگی محیط، فرآیند محیطی افزایش سن، مصرف مواد غذایی ناسالم و اغلب طی فرایند متابولیسم(مصرف اکسیژن برای تولید انرژی) به وجود میآیند. ترکیبات فیتوشیمیایی یا مواد شیمیایی گیاهی، از نظر زیستی ترکیباتی فعالاند که توسط گیاهان تولید میشوند. واژه فیتوشیمیایی، به مواد شیمیایی گیاهی اطلاق میشود که بر سلامتی تأثیر فراوانی دارند، این ترکیبات زیستی فعال، تنوع ساختاری زیادی، از مولکولهای ساده تا پلیمرها نشان میدهند. بنابراین در این مقاله خواص فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی میوههای قرآنی را مورد مطالعه قرار دادهایم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.