مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف کودهای پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد کلزا بعد از کشت برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف کودهای پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد و اجزا
عملکرد کلزا بعد از کشت برنج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف کودهای پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد و اجزا
عملکرد کلزا بعد از کشت برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف کودهای پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد و اجزا
عملکرد کلزا بعد از کشت برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مصرف مقادیر مختلف کودهای پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد و اجزا
عملکرد کلزا بعد از کشت برنج :
تعداد صفحات :۱۳
بهمنظور تعیین مقادیر مناسب کودهای پتاسیم و نیتروژن جهت دستیابی به عملکرد دانه و روغن بالا در کلزا (رقم هایولا ۴۰۱) آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار در اراضی شالیزاری مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) در سالهای زراعی ۸۹-۱۳۸۷ اجرا گردید. عامل اول شامل مقادیر کود سولفات پتاسیم در ۳ سطح (۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) و عامل دوم مقادیر کود نیتروژن در ۴ سطح (صفر، ۱۸۰، ۲۴۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار از منبع اوره) در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب نشان داد که بین مقادیر کود پتاسیم از نظر عملکرد دانه تفاوت معنیداری وجود دارد و مقادیر ۱۵۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد دانه را بهخود اختصاص دادند. در بین مقادیر کود نیتروژن نیز سطوح ۲۴۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد دانه را داشتند. بیشترین درصد روغن متعلق به تیمار بدون نیتروژن با میانگین ۹۲/۴۳ درصد بود. در مجموع، مقدار ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم بهدلیل اهمیت اقتصادی و صرفهجویی در مصرف کود و میزان ۲۴۰ کیلوگرم نیتروژن بهدلیل افزایش محصول، عملکرد روغن و جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی در منطقه توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.