مقاله تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آرد سویا همراه با مکمل آنزیمی آویزایم بر شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آرد سویا همراه با مکمل آنزیمی آویزایم بر شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آرد سویا همراه با مکمل آنزیمی آویزایم بر شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آرد سویا همراه با مکمل آنزیمی آویزایم بر شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آرد سویا همراه با مکمل آنزیمی آویزایم بر شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۱۸

پژوهش حاضر به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت آرد سویا به همراه مکمل مولتی آنزیمی آویزایم جیره غذایی بر فاکتورهای هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل آلای‌رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از ۶۰ روز پرورش انجام گرفت. اساس تنظیم جیره‌های آزمایشی در این تحقیق، جایگزینی به ترتیب صفر، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد پروتئین آرد ماهی با پروتئین آرد سویا و استفاده از مقادیر متفاوت مولتی‌آنزیم آویزایم با دوزهای صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ ppm در جیره‌ها تحت ۱۳ تیمار آزمایشی بود. در انتهای دوره پرورش، خون‌گیری از شریان دمی ۱۹۵ عدد ماهی با ظاهر سالم (با میانگین وزنی ۵۷/۱۵±91/127 گرم) به عمل آمد. بر اساس نتایج، بیشترین میزان گلبول سفید در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی ۵۰ درصد پروتئین آرد سویا به همراه ۱۰۰۰ ppm مکمل مولتی آنزیم آویزایم مشاهده گردید که از تفاوت معنی‌داری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بود (۰۵/۰>P). همچنین میزان هماتوکریت، پروتئین تام و گلوبولین نیز بدون هیچ گونه تفاوت معنی‌داری در همین تیمار از بیشترین میزان برخوردار بودند (۰۵/۰<P). با افزایش سطح سویا در جیره میزان گلوکز، کلسترول، تری گلیسرید، آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز کاهش معنی‌داری را نسبت به تیمار شاهد از خود نشان دادند (۰۵/۰>P). در مجموع با توجه به نتایج مطالعه حاضر می‌توان چنین استنباط کرد که تیمار ۵۰ درصد پروتئین آرد سویا به همراه ۱۰۰۰ ppm آنزیم می‌تواند اثرات مثبتی بر پارامترهای هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.