مقاله بررسی مقاومت چوب راش استیله شده با آبغوره به قارچ رنگینکمان (.Coriolus versicolor> L>)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقاومت چوب راش استیله شده با آبغوره به قارچ رنگینکمان (.Coriolus versicolor> L>) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقاومت چوب راش استیله شده با آبغوره به قارچ رنگینکمان (.Coriolus versicolor> L>) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت چوب راش استیله شده با آبغوره به قارچ رنگینکمان (.Coriolus versicolor> L>)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت چوب راش استیله شده با آبغوره به قارچ رنگینکمان (.Coriolus versicolor> L>) :
تعداد صفحات :۲۴
در این پژوهش اثر قارچ رنگینکمان (Coriolus versicolor) بر روی مقاومت چوب راش (Fagus orientalis) استیله شده با آبغوره مورد بررسی قرار گرفت. علت انتخاب آبغوره طبیعی بهعنوان ماده اصلی استیله کردن، کاهش اثرات زیستمحیطی و آلرژیکی مواد شیمیایی معمول در استیله کردن چوب بود. نمونههای آزمونی که از سه اصله درخت راش در جنگلهای ماسال استحصال شده بود به تعداد ۹۰ عدد تهیه و در سه گروه ۳۰تایی بهصورت شاهد، نمونه خشک شده و نمونه استیله شده با آبغوره مورد بررسی قرار گرفت. نمونهها در محیط آزمایشگاهی بر روی محیط کشت مالت اکستراکت آگار در حرارت محیطی ۲۷ درجه سانتیگراد در داخل انکوباتور به مدت ۲۰ روز کشت گردیدند. نتایج این بررسی نشان داد میزان قارچزدگی در نمونههای استیله شده بسیار کمتر از نمونههای خشک شده و شاهد بوده است. بهطوریکه بهترتیب باعث کاهش معنیدار ۶۵ و ۵۷ درصدی قارچزدگی در مقایسه با نمونههای شاهد و خشک شده گردیده است. تیمار خشک نیز در مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش معنیدار قارچزدگی چوب در سطح آماری یک درصد شده و همچنین استیلاسیون باعث کاهش واکشیدگی ضخامت در چوبهای راش این منطقه گردیده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.