مقاله مسأل? گاهشماری ایرانی (نقدی بر مقال? “مقایس? روش ها و معادلات مختلف برای اعمال کبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی”)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مسأل? گاهشماری ایرانی (نقدی بر مقال? “مقایس? روش ها و معادلات مختلف برای اعمال کبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی”) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مسأل? گاهشماری ایرانی (نقدی بر مقال? “مقایس? روش ها و معادلات مختلف برای اعمال کبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی”)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مسأل? گاهشماری ایرانی (نقدی بر مقال? “مقایس? روش ها و معادلات مختلف برای اعمال کبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی”)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مسأل? گاهشماری ایرانی (نقدی بر مقال? “مقایس? روش ها و معادلات مختلف برای اعمال کبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی”) :

تعداد صفحات :۳۴

آقای فر ید قاسملو، در مقاله یی با عنوان “مقایس روش ها و معادلات مختلف برای اِعمالکبیسه های گاهشماری هجری خورشیدی “، کوشیده است “روش های مختلف برایاعمال کبیسه های گاهشماری هجر ی خورشیدی” را “در منابع مختلف ” بیابد و، سپسمقایسه کند، البته بی آنکه نمونه یی از معادلات ذیربط را نشان دهد.مطالب مطرح شده از دو نظر برا ی نگارند نوشت حاضر اهمیت دارند : ۱) عرضمهم ترین مباحث گاهشماری ایرانی در آثار شماری از مهم ترین تقو یم شناسان و تقو یمپژوهان کشور، ۲) بیان برخی از مواضع نگارنده بر پای دو اثر منتشر شد او.دراین نوشته نگارنده می کوشد تا ضمن بررسی پاره هایی از نوشت جناب قاسملو و بیانمسأل گاهشماری ایرانی (که متشکل از دو امر همبست طول سال خورشیدی از یک سوو نظم کبیسگی یا آرای کبیسه ها در دور بزرگ، زیردوره ها و زیرزیر دوره ها از سو ی دیگر است )، پرتو ی بر جا یگاهِ نه حرفه ییخود در میان تقو یم پژوهان کشور بیفکند و”روش” خود، اصالت آن و درستی آن را تبیین کند. این روش درچارچوب لزوم توجه بهطول سال متوسط خورشیدی (که همان طول سال اعتدالی است ) و بر پای محاسباترایانه ای، با بهره گیری از سنت پر بار تقویم جلالی، اتخاذ شده است و دستاوردهای آندر راستای سنت توانمند تلاش برای دستیابی به قاعد دقیق کبیسه گیری و نگارشگاهنام تطبیقیِ قابلِ اِعمال بر سال های دور گذشته و آینده است.نگارنده امیدوار است که با نشان دادن کاستی هایی در مقال جناب قاسملو و مطرحکردن دقیق مهم ترین مباحث مرتبط با گاهشماری ایرانی، تقویم پژوهان، دوستدارانتقویم نگاری و گاهشماری ایرانی، و نهادهای رسمی مسئول کشور (مانند قو مقننه وشورای مرکز تقویم دانشگاه تهران) به آن ها توجه کنند و کسانی چون جناب قاسملو درپژوهش ها و نوشته های بعدی خویش به دید عنایت و دقت بیشتر بدان ها بنگرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.