مقاله ارزیابی روش شبک? عصبی مصنوعی در پهنه‌بندی مکانی پتانسیل رویشگاه گونه‌ها (مطالع? موردی: مراتع سیاه بیشه، مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی روش شبک? عصبی مصنوعی در پهنه‌بندی مکانی پتانسیل رویشگاه گونه‌ها (مطالع? موردی: مراتع سیاه بیشه، مازندران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روش شبک? عصبی مصنوعی در پهنه‌بندی مکانی پتانسیل رویشگاه گونه‌ها (مطالع? موردی: مراتع سیاه بیشه، مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش شبک? عصبی مصنوعی در پهنه‌بندی مکانی پتانسیل رویشگاه گونه‌ها (مطالع? موردی: مراتع سیاه بیشه، مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روش شبک? عصبی مصنوعی در پهنه‌بندی مکانی پتانسیل رویشگاه گونه‌ها (مطالع? موردی: مراتع سیاه بیشه، مازندران) :

تعداد صفحات :۲۶

هدف از تحقیق حاضر، پیش­بینی پراکنش مکانی گونه­های Festuca Ovina و ­Bromus briziformis در مراتع سیاه بیشه با استفاده از روش شبکعصبی مصنوعی است. نمونه­برداری از پوشش گیاهی به روش طبقه­بندی تصادفی در ۲۹ واحد ­همگن انجام شد. ۲۹۰ پلات ۱ مترمربعی در منطقه مستقر و درصد پوشش تاجی گیاهان ثبت گردید. در هر واحد، ۳ نمونه خاک از عمق ۳۰-۰ برداشت شد. در این مطالعه، داده­های محیطی ۲۰ عامل (شیب، جهت شیب، ارتفاع از سطح دریا، فاصله از جاده، فاصله از رودخانه، فاصله از دامداری، همباران، سنگ شناسی، سیلت، رس، شن، رطوبت، کربن، مادآلی، اسیدیته خاک، هدایت الکتریکی، آهک، ازت، فسفر و پتاسیم) به عنوان متغیر مستقل و داده­های مربوط به حضور گونه­های گیاهی Festuca Ovina و ­Bromus briziformis به عنوان متغیر وابسته استفاده گردید. لایه­های اطلاعاتی هر کدام از این عوامل در نرم افزار Arc GIS تهیه و با استفاده از روش نسبت فراوانی هر کدام از این عوامل کلاسه­بندی شدند. نتایج حاصله نشان داد که مهم­ترین متغیرهای محیطی اثرگذار در پراکنش گونه­های مطالعه شده، خصوصیات ارتفاع، بافت خاک و عناصر غذایی بودند.سپس به ترتیب ۷۰ و ۳۰ درصد داده­ها جهت آموزش و آزمون شبکه استفاده شد. در این تحقیق ساختار شبکعصبی­ مصنوعی با ساختار ۲۰ نرون در لای ورودی و لای پنهان و یک نرون در لای خروجی، مقایر MSE برای فستوکا ۷۵/۰و بروموس ۷۲/۰ محاسبه شد. سپس نقشه­های پهنه­بندی گونه­های گیاهی با ۴ پهن عدم حضور، حضورکم، متوسط و زیاد تهیه شد. نقش پهنه­بندی حاصل با منحنی ROC و ضریب کاپا ارزیابی شدند که صحت آن­ها با روش منحنی ROC برابر ۱۰/۹۷، ۱۰/۸۴ درصد و با ضریب کاپا برابر ۷۸/۰ و ۶۶/۰ به ترتیب برای گون Festuca ovina، و گون Bromus briziformis بودند که نشان دهنده ارزیابی خوب مدل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.