مقاله بهینهسازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری :
تعداد صفحات :۱۳
برخی از باکتریهای اسیدلاکتیکی پلیساکاریدهای خارج سلولی تولید میکنند که علاوه بر توانایی اتصال با آب و افزایش ویسکوزیته، خصوصیات سلامتی بخش مفیدی از قبیل کاهش کلسترول، ارتقای سیستم ایمنی و نقش پریبیوتیکی دارند. در این تحقیق تولید اگزوپلیساکارید دکستران در نوشیدنی لبنی تخمیری توسط باکتری لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش همافزایی لاکتوکوکوس لاکتیس بر تولید آن مورد بررسی قرار گرفت. بهینهسازی تولید دکستران در شیر با استفاده از روش سطح پاسخ با چهار فاکتور مستقل دمای گرمخانه گذاری (C°40-20(، زمان گرمخانه گذاری (۳۵-۱۵ ساعت)، نسبت تلقیح ل. مزنتروئیدس به ل. لاکتیس (۹۰:۱۰-۱۰:۹۰) و درصد ساکارز (۶-۰ درصد) انجام شد. بر اساس آزمابشات انجام شده دمای C°25، زمان ۲۰ ساعت، نسبت تلقیح ۵۰:۵۰ و ساکارز ۵/۴ درصد شرایط بهینه تولید دکستران بودند و نتایج آزمونهای تجربی مقدار تولید دکستران پیشبینی شده توسط مدل در شرایط بهینه را تائید کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.