مقاله بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کشت مخلوط ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بر برخی صفات کمی و کیفی علوفه :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور تعیین مناسبترین آرایش کشت مخلوط ذرت علوفهای با ارزن مرواریدی از نظر عملکرد علوف خشک و کیفیت علوفه، آزمایشی در مزرع تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج، در سال ۱۳۹۰ انجام شد. آزمایش به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار بود. تیمارهای موجود در آزمایش عبارت از آرایشهای مختلف کشت مخلوط به صورت جایگزینی، شامل ۲۵درصد ارزن مرواریدی: ۷۵درصد ذرت علوفهای، ۵۰درصد ارزن مرواریدی: ۵۰درصد ذرت علوفهای، ۷۵درصد ارزن مرواریدی: ۲۵درصد ذرت علوفهای و افزایشی، شامل ۲۰درصد ارزن مرواریدی: ۱۰۰درصد ذرت علوفهای، ۴۰درصد ارزن مرواریدی: ۱۰۰درصد ذرت علوفهای، ۲۰درصد ذرت علوفهای: ۱۰۰درصد ارزن مرواریدی، ۴۰درصد ذرت علوفهای: ۱۰۰درصد ارزن مرواریدی، به همراه تیمارهای کشت خالص ذرت علوفهای و ارزن مرواریدی بودند. نتایج بهدستآمده نشان داد، در مجموع دو برداشت بیشترین عملکرد خشک علوف ارزن مرواریدی در بوته در آرایش، ۷۵درصد ارزن مرواریدی: ۲۵درصد ذرت علوفهای (خشک در بوته) و همچنین بیشترین عملکرد خشک علوف ذرت علوفهای در بوته نیز در آرایش کشت، ۷۵درصد ارزن مرواریدی: ۲۵درصد ذرت علوفهای (خشک در بوته) به دست آمد. نسبتهای مختلف آرایش کشت مخلوط بر صفات کیفی قابلیت هضم علوفه، فیبرهای غیرمحلول در شویند اسیدی و قندهای محلول در آب علوف ارزن (چین دوم) و صفات کیفی قابلیت هضم علوفه، فیبرهای غیرمحلول در شویند اسیدی، خاکستر کل، قندهای محلول در آب و پروتئین خام علوف ذرت تأثیر معنیداری گذاشتند. در این آزمایش بیشترین میزان نسبت برابری زمین (LER) در علوف خشک را آرایش کشت مخلوط افزایشی ۲۰درصد ذرت علوفهای: ۱۰۰درصد ارزن مرواریدی با ۶۰درصد افزایش عملکرد (۶۰/۱=LER) به خود اختصاص داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.