مقاله تأثیر سن و تاریخ انتقال نشا بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سن و تاریخ انتقال نشا بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سن و تاریخ انتقال نشا بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سن و تاریخ انتقال نشا بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سن و تاریخ انتقال نشا بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندرقند :
تعداد صفحات :۱۸
بهمنظور بررسی تأثیر تاریخ و سن انتقال نشا بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند آزمایشی بهصورت طرح کرتهای خردشده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در شرکت برکت جوین (کیلومتر ۶۰ شمال غرب سبزوار) در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ انجام شد. عاملهای مورد بررسی شامل تاریخ انتقال نشا (اول خرداد، ۱۵ خرداد و اول تیر) بهعنوان کرت اصلی و سن نشا در زمان انتقال (۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ روزه به همراه کشت مستقیم) بهعنوان کرتهای فرعی بود. نتایج آزمایش نشان داد که تأخیر در تاریخ انتقال نشا سبب کاهش ۴/۱۶ درصدی عملکرد ریشه، ۸/۱۶ درصدی عملکرد قند و افزایش ۵/۹ درصدی سدیم شد. دیگر ویژگیهای کیفی چغندرقند تحت تأثیر تاریخ انتقال نشا قرار نگرفت. افزایش سن نشا سبب افزایش عملکرد ریشه و عملکرد قند در مقایسه با کشت مستقیم شد درحالیکه عیار قند، میزان پتاسیم و نیتروژن زیانبار تحت تأثیر قرار نگرفت. بنا بر نتایج بیشترین واکنش سن نشا به تاریخ کشت در کشت اول تیر مشاهده شد. بالاترین عملکرد ریشه در تاریخ کشت اول خرداد با کشت نشا ۶۰ روزه مشاهده شد. تأخیر در تاریخ کشت در کشت مستقیم چغندرقند سبب کاهش قابلملاحظ عملکرد ریشه و قند شد. در مجموع میتوان در شرایط همسان این آزمایش در هم تاریخهای کاشت استفاده از نشا ۶۰ روزه را برای دستیابی به عملکرد ریشه و قند مناسب توصیه کرد و در کشت دیرهنگام استفاده از نشا ۳۰ روزه توصیه نمیشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.