مقاله کاربرد مدل CA-Markov در پیش‌بینی پویایی ساختار سرزمین مناطق حفاظت‌شده (مطالعل? موردی: منطق? حفاظت‌شد? دیزمار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد مدل CA-Markov در پیش‌بینی پویایی ساختار سرزمین مناطق حفاظت‌شده (مطالعل? موردی: منطق? حفاظت‌شد? دیزمار) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد مدل CA-Markov در پیش‌بینی پویایی ساختار سرزمین مناطق حفاظت‌شده (مطالعل? موردی: منطق? حفاظت‌شد? دیزمار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد مدل CA-Markov در پیش‌بینی پویایی ساختار سرزمین مناطق حفاظت‌شده (مطالعل? موردی: منطق? حفاظت‌شد? دیزمار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد مدل CA-Markov در پیش‌بینی پویایی ساختار سرزمین مناطق حفاظت‌شده (مطالعل? موردی: منطق? حفاظت‌شد? دیزمار) :

تعداد صفحات :۲۴

بررسی تغییرات پویای کاربری و پوشش زمین مناطق حفاظت‏شده در مدیریت و پایداری اکوسیستم‏های طبیعی اهمیت بسزایی دارد. هدف از این تحقیق بررسی تغییرات کاربری و پوشش زمین منطقه حفاظت‏شده دیزمار در گذشته و، به‏ تبع آن، پیش‏بینی الگوی فضایی ساختار سرزمین در آینده نزدیک است. بدین منظور، نقشه‏های کاربری زمین برای سال‏های ۱۹۸۹، ۲۰۰۰، و ۲۰۱۳ با استفاده از فنون دورسنجی از تصاویر ماهواره‏ای TM، ETM+، و OLI استخراج شد. مدل تلفیقی CA-Markov به‏ منظور پیش‏بینی تغییرات آتی در سال ۲۰۳۷ به‌کار گرفته شد. صحت مدل پیش‏بینی با مقایسه نقشه کاربری شبیه‏سازی‏شده و واقعی سال ۲۰۱۳ از طریق محاسبه ضریب کاپا ارزیابی شد؛ مقدار همه آماره‏های کاپا بالای ۹/۰ به‌دست آمد؛ این مقدار مبیّن اعتبار نتایج مدل‏سازی است. نتایج نشان‏دهنده کاهش ۱۱۱۷۳.۳۶ هکتاری مساحت جنگل‏ها در برابر افزایش ۱۰۲۰۰.۸ و ۹۷۲.۵۵ هکتاری زمین‏های بایر (مرتع) و کشاورزی از سال ۱۹۸۹ تا ۲۰۱۳ است. در صورت ‏تغییرنیافتنِ برنامه‏های حفاظتی و مدیریتی در منطقه، این روند تغییرات در آینده ادامه خواهد داشت و بسیاری از پهنه‏های ارزشمند جنگل‏های باقی‏مانده از بین خواهد رفت. نتایج این تحقیق در بازنگری رهیافت‏های مدیریتی و حفاظتی منطقه مؤثر است و سیاست‏گذاران و برنامه‏ریزان را به سمت حفاظت پایدارتر منطقه سوق دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.