مقاله سامانه برآورد وزن‌ جوجه‌های گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سامانه برآورد وزن‌ جوجه‌های گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سامانه برآورد وزن‌ جوجه‌های گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سامانه برآورد وزن‌ جوجه‌های گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سامانه برآورد وزن‌ جوجه‌های گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه :

تعداد صفحات : -۹

هدف از این پژوهش بررسی امکان تشخیص تغییرات روزانه وزن جوجه­های گوشتی با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه است. بدین منظور تعداد۳۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه تحت شرایط استاندارد پرورش داده شد. روزانه بعد از اخذ تصاویر، جوجه­ها به صورت جداگانه وزن می­شدند. از ۲۴۹۰ تصویر اخذشده، شش ویژگی (مساحت، محیط، مساحت محدب، قطر بزرگ، قطر کوچک، خروج ازمرکز) استخراج و به منظور توسعه مدل­های رگرسیونی مورد استفاده قرار گرفتند. روابط خطی بین وزن بدن و این شش ویژگی استخراج شده از تصویر به صورت جداگانه نشان دادند که مقادیر بدست آمده برای این ویژگی­ها به جز خروج از مرکز برای هر پرنده به صورت جداگانه بالای ۹/۰ هستند. در ضمن به منظور توسعه مدل رگرسیونی چندگانه و حذف پارامترهای ورودی به این رابطه از روش گام­به­گام استفاده گردید. بر اساس مدل توسعه یافتهمساحت، محیط، مساحت محدب، قطر بزرگ، قطر کوچک، اثر متقابل مساحت و قطر بزرگ، مساحت محدب و محیط، قطر بزرگ و قطر کوچک توانایی پیشگویی وزن را با ۹۴۵/۰ =، مقادیرخطای رگرسیون استاندارد (g)934/88­ و مقدار دقت نسبی (%)۱۲/۰ در سطح احتمال ۵% دارا می­باشد. این مساله حاکی از توانایی پردازش تصویر و رگرسیونی چندگانه در پیشگویی وزن دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.