مقاله تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف تنشهای شوری و خشکی بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور ارزیابی تأثیر تنش خشکی و شوری بر شاخصهای رشدی و اسانس بادرنجبویه، دو آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. در آزمایش شوری از پنج سطح ۰، ۱، ۲، ۳ و ۴ دسیزیمنس بر متر محلول کلرید سدیم و در آزمایش تنش خشکی از پنج تیمار ۵۰، ۵/۶۲، ۷۵، ۵/۸۷ و ۱۰۰ درصد ظرفیت زراعی آب قابل دسترس گیاه به عنوان تیمارهای آزمایش استفاده شد. ویژگیهای ساختار ظاهری (مورفولوژیکی)، درصد ماده خشک و درصد اسانس اندازهگیری شدند. شوری و خشکی، به جز درصد اسانس همه مشخصه (پارامتر)ها را کاهش دادند و تأثیر کاهش شوری بیشتر از خشکی بود. بیشترین و کمترین میزان ویژگیهای رشدی و درصد اسانس به ترتیب از تیمار ۱۰۰ و ۵۰ درصد آب قابل دسترس گیاه بهدست آمد. در آزمایش شوری، با افزایش سطوح شوری همه مشخصههای رشدی سیر کاهشی داشتند. درصد اسانس از سطح ۰ تا ۱ دسیزیمنس بر متر افزایش و پس از آن کاهش یافت. با این وجود گیاهان تیمارشده درصد اسانس بالاتری را نسبت به شاهد نشان دادند. تنش شوری و خشکی سبب کاهش شاخصهای رشدی و تا حدودی افزایش درصد اسانس شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.