مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره آویشن شیرازی (Boiss Zataria multiflora) و پونه (Mentha pulegium L) بر تغییرات فاگوسیتوز، لیزوزیم، انفجار تنفسی و گلبولهای خون در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه مطالعه: بهبود کارایی سیستم ایمنی ماهی یکی از روشهای پیشگیری از بیماریها و تحریک رشد میباشد. هدف: هدف از این تحقیق، بررسی اثر تجویز خوراکی عصاره آویشن شیرازی (BoissZataria multiflora) و پونه (.Mentha pulegium L) بر تغییرات لیزوزیم، فاگوسیتوز، انفجار تنفسی و گلبولهای سفید و قرمز خون ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی g۱۰±۱۰۰ بود. روش کار: ۲۱۰ قطعه ماهی در قالب یک طرح تصادفی شامل ۷ تیمار و ۳ تکرار برای هر تیمار بهمدت ۱۴ روز متوالی مورد تغذیه قرار گرفتند. تیمارها شامل یک جیره پایه آزمایش (گروه شاهد) و سطوح mg/kg۲۰،۵۰ و ۱۰۰ برای عصارههای آویشن شیرازی و پونه بود. شمارش گلبولهای سفید /قرمز خون ( به روش لام نئوبار)، فعالیت لیزوزیم سرم (یه روش کدورت سنجی)، فعالیت فاگوسیتوز (به روش فاگوسیتوز سلول مخمر) و انفجار تنفسی ( به روش احیاء نیتروبلو تترازولبوم) بافت رأس کلیه ماهیها پس از پایان روز ۱۴ مورد سنجش قرار گرفت. نتایج: نتایج حاصل از این تحقیق، نشان داد که بیشترین میزان فعالیت فاگوسیتوزی و انفجار تنفسی در گروه تغذیه شده با غلظت mg/kg۵۰ عصاره آویشن شیرازی مشاهده شد و نسبت به گروه شاهد اختلاف معنیداری داشته است (۰۵/۰>p). بیشترین تعداد گلبول سفید و میزان فعالیت لیزوزیم در گروه تغذیه شده با غلظت mg/kg۱۰۰ آویشن شیرازی مشاهده شد (۰۵/۰>p). ولی گلبولهای قزمز در بین گروه شاهد و گروههای تیمار تفاوت معنیداری را نشان نداد (۰۵/۰<p). همچنین بیشترین میزان فعالیت فاگوسیتوزی در گروه تغذیه شده با غلظت mg/kg۱۰۰ عصاره پونه مشاهده شد (۰۵/۰>p). ولی میزان فعالیت لیزوزیم، تعداد گلبولهای قرمز و سفید خون و میزان انفجار تنفسی در بین گروه شاهد و گروههای تیمار تفاوت معنیداری را نشان ندادند (۰۰۵/۰<p). نتیجهگیرینهایی: براساس نتایج حاضر، غلظت mg/ kg۵۰ و۱۰۰ عصاره آویشن شیرازی و غلظت mg/kg۱۰۰ عصاره پونه تأثیر مثبتی بر تحریک سیستم ایمنی ذاتی در ماهی قزلآلای رنگینکمان دارد. اما اثر عصاره آویشن شیرازی) با غلظت mg/kg۱۰۰ بهتر ازعصاره پونه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.