مقاله تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی با استفاده از ۳۲۰ قطعه جوج گوشتی سوی راس ۳۰۸ در یک آزمایش فاکتوریل ۴×2 با دو سطح پروتئین (توصی کاتالوگ سوی راس ۳۰۸ و ۱۰ درصد بیشتر از آن) و چهار سطح کراتین منوهیدرات (صفر، ۱/۰، ۳/۰ و ۵/۰ درصد جیره) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه (به نسبت مساوی از هر دو جنس) در هر تکرار بررسی شد. صفات مربوط به عملکرد در پایان دورههای پرورشی شامل آغازین (۱۰- ۰ روزگی)، رشد (۲۴-۱۱ روزگی) و پایانی (۴۲- ۲۵ روزگی) اندازهگیری شد. در پایان دور آزمایش پس از کشتار، فراسنجههای کیفی گوشت نظیر تغییرات pH، پایداری در برابر اکسیداسیون و ظرفیت نگهداری آب در گوشت سینه و ران اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که درکل دور پرورش (۴۲- ۰ روزگی) جیرههای حاوی پروتئین بالاتر، بیشتر مصرف شدند و افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بهتری را موجب شدند (۰۵/۰ P<). جوجههایی که جیرههای حاوی ۳/۰ و ۵/۰ درصد کراتین منوهیدرات را دریافت کردند، افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل غذایی بهتری داشتند (۰۵/۰ P<). سطوح بالای پروتئین و کراتین منوهیدرات جیره، ظرفیت نگهداری آب گوشت سینه و ران را افزایش داد (۰۵/۰ P<). pH گوشت و غلظت مالوندیآلدئید در گوشت سینه تحت تأثیر سطوح پروتئین و کراتین منوهیدرات جیره قرار نگرفت (۰۵/0P>). بر اساس نتایج این آزمایش، با افزودن ۳/۰ درصد کراتین منوهیدرات به جیرههای با سطح پروتئین توصیهشده یا ۱۰ درصد بیشتر، عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی بهبود مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.