مقاله ارزیابی مناطق شکارممنوع به‌منظور ارتقا‌ به مناطق حفاظت‏ شده (مطالع? موردی منطق? شکارممنوع‌ـ سفیدکوه آرِسک شهرستان دامغان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی مناطق شکارممنوع به‌منظور ارتقا‌ به مناطق حفاظت‏ شده (مطالع? موردی منطق? شکارممنوع‌ـ سفیدکوه آرِسک شهرستان دامغان) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مناطق شکارممنوع به‌منظور ارتقا‌ به مناطق حفاظت‏ شده (مطالع? موردی منطق? شکارممنوع‌ـ سفیدکوه آرِسک شهرستان دامغان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مناطق شکارممنوع به‌منظور ارتقا‌ به مناطق حفاظت‏ شده (مطالع? موردی منطق? شکارممنوع‌ـ سفیدکوه آرِسک شهرستان دامغان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مناطق شکارممنوع به‌منظور ارتقا‌ به مناطق حفاظت‏ شده (مطالع? موردی منطق? شکارممنوع‌ـ سفیدکوه آرِسک شهرستان دامغان) :

تعداد صفحات :۲۲

با توجه به روند پرشتاب تخریب منابع طبیعی و تهدید تنوع زیستی، یکی از چالش‏ها در زمین حفاظت از منابع، بررسی وضعیت مناطق تحت حفاظت و لزوم ارتقای درج حفاظتی این گونه مناطق است. هدف از پژوهش حاضر که در منطق شکار‌ممنوع سفیدکوه آرِسک در دامغان صورت پذیرفته است، بررسی امکان ارتقای سطح حفاظتی «منطق شکارممنوع» به «منطق حفاظت‏شده» است. در این پژوهش به جای استفاده از روش‏های معمول در بررسی وضعیت مناطق برای تعیین درج حفاظتی، سعی شده است با یک رویکرد سیستمی به شناسایی وضعیت منطقه پرداخته و امکان ارتقای آن محک زده شود. به همین منظور در گام اول ترکیبی از معیارهای روش ارزش‏گذاری «کارولوس‏ربور و بلانکو و ماریو‏گابالدون» و «سایمرگولز» استفاده شد و با کمک روش دلفی میزان اهمیت هر یک از معیارها نسبت به هدف پژوهش تعیین شد. در این راستا از «آزمون یک‏‌طرف کای‏‌ـ دو» برای تشریح بهتر نتایج اطلاعات پرسشنامه‏های دلفی کمک گرفته شد. در گام بعدی معیارهای نهایی‌شده در قالب پرسشنامه برای بررسی وضعیت منطق مطالعه‌شده به خبرگان محلی ارسال شد. نتایج حاصل از بررسی وضعیت معیارها در منطقه، امتیاز نهایی منطق مطالعه‌شده را مشخص کرد. به‌منظور بررسی جایگاه ارزیابی یادشده، سناریوهایی به‌وسیل پژوهشگر مطرح شد تا بر این اساس نزدیک‏ترین سناریو را با امتیاز ارزیابی منطقه مشخص کند که از آزمون t با دو نمونه استفاده شد. نتایج آزمون یادشده بیانگر نزدیکی آن با امتیاز سناریوی وضعیت «مناسب» است. بنابراین، می‏توان گفت که وضعیت منطقه برای ارتقا به منطق حفاظت‌شده مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.