مقاله بررسی فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیر :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این مقاله گرفتگی غشایی در فرایند میکروفیلتراسیون آب پنیرمورد بررسی قرار گرفته است. هدف اصلی از انجام این تحقیق، بدست آوردن مناسب ترین شرایط عملیاتی و پیش عملیات بر روی آب پنیر جهت بهبود فلاکس در عملیات میکروفیلتراسیون می باشد. اثر عوامل مختلف مانند غلظت کلسیم ، ثابت یا متغیر بودنpH در طول فرایند حرارتی، دور همزن و فشار عملیاتی روی شار خروجی از غشاء میکروفیلترDead end ونیزنگهدارندگی مواد توسط غشا مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین مقاومتهای موجود در سیستم شامل مقاومتهای کیک، قطبی شدن غلظتی و گرفتگی داخلی غشاء و مقاومت غشاء تحت شرایط مختلف عملیاتی بدست آمده است . با توجه به این آزمایشات مناسب ترین پیش عملیات بر روی آب پنیر شامل رساندن غلظت کلسیم خوراک به ۱/۲ گرم در لیتر و ثابت نگه داشتن pH در عدد ۷/۵در طول فرایند حرارتی قبل از عملمیکروفیلتراسیون می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.