مقاله بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصار? پوست انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصار? پوست انار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصار? پوست انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصار? پوست انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصار? پوست انار :
تعداد صفحات :۱۷
در این مطالعه، فیلمهای خوراکی کازئینات سدیم دارای عصار پوست انار در سه سطح غلظتی MIC2×5/1×1 تولید شد و خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکی، و بازدارندگی آنها بررسی شد، همچنین بهمنظور بررسی تغییرات ریزساختاری ناشی از افزودن عصار ضد میکروبی، تصاویر میکروسکوپ الکترونی از سطح و مقطع عرضی فیلمها تهیه گردید. ملاحظه شد با افزودن عصاره تا غلظت دو برابر MIC مقادیر ضخامت و حلالیت بهترتیب از ۰۵۴/۰ میلیمتر و ۱۸/۹۲ درصد به ۰۶۱/۰ میلیمتر و ۳۷/۹۵ درصد افزایش پیدا کرد و موجب کدرشدن فیلمها شد. همچنین افزودن عصار پوست انار بهطور قابل توجهی باعث افزایش نفوذپذیری (تا (g/s.m.Pa) 9-10×90/3) به بخار آب گردید، اما خواص مکانیکی کاهش پیدا کرد. برای تعیین قدرت ضد میکروبی فیلمهای تولیدشده از روش دیسکهای انتشاری استفاده و قطر هال ایجادشده در سطح پلیتها اندازهگیری گردید و خصوصیات ضد میکروبی فیلمها روی دو گونه باکتری گرم مثبت و گرم منفی آزمایش شد. بهطورکلی فیلمها بر باکتریهای گرم مثبت مؤثرتر از باکتریهای گرم منفی بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.