مقاله توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی :
تعداد صفحات :۱۳
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت متابولیکی باکتریهای لاکتوباسیل بهمنظور انتخاب آنها بهعنوان کشتهای آغازگر در تولید نان ضروری است. در این تحقیق، ویژگیهای بیوشیمیایی، تولید اسیدی، و خواص پروبیوتیکی (مقاومت به اسید و نمکهای صفراوی) لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی (پلانتاروم، کورواتوس، و پارالیمنتاریوس) ارزیابی شد. هر سه سوی لاکتوباسیل توانایی رشد در دمای ۱۵ درج سلسیوس و غلظتهای گوناگون نمک (۲، ۴، و ۵/۶ درصد) و pH (4/4 و ۶/۹) را داشتند. لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دمای ۴۵ درج سلسیوس نیز رشد کرد. سویههای لاکتوباسیل توانستند طیف وسیعی از کربوهیدراتها را تخمیر کنند. لاکتوباسیلهای پلانتاروم و کورواتوس قندهای (پنتوز، زیلوز، آرابینوز) را نیز تخمیر کردند. لاکتوباسیلوس کورواتوس و لاکتوباسیلوس پارالیمنتاریوس توانایی تخمیر قند رامنوز را نداشتند. لاکتوباسیلهای پلانتاروم، کورواتوس، و پارالیمنتاریوس خاصیت اسیدیکردن مناسبی داشتند و pH محیط را بعد از ۹ ساعت گرمخانهگذاری در دمای ۳۰ درج سلسیوس به ۹/۴-۵/۴ کاهش دادند. آزمونهای تحمل به اسید و نمکهای صفراوی نشان داد که لاکتوباسیلهای پلانتاروم و پارالیمنتاریوس پتانسیل پروبیوتیکی دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.