مقاله تاثیر پدیده های شکست و توده ای شدن ذرات بر توزیع اندازه ذرات پلیمر در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پدیده های شکست و توده ای شدن ذرات بر توزیع اندازه ذرات پلیمر در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پدیده های شکست و توده ای شدن ذرات بر توزیع اندازه ذرات پلیمر در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پدیده های شکست و توده ای شدن ذرات بر توزیع اندازه ذرات پلیمر در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پدیده های شکست و توده ای شدن ذرات بر توزیع اندازه ذرات پلیمر در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در راکتور بستر سیال تولید پلی اتیلن علاوه بر فرایند پلیمریزاسیون اتیلن که موجب رشد ذرات می گردد فرایندهای فیزیکی مانند خرد شدن ذرات در اثر برخورد و توده ای شدن آنها وهمچنین فرار ذرات از بستر باعث تغییرتوزیع اندازه ذرات در راکتور می گردد. برای مدلسازی و پیش بینی توزیع اندازه ذرات پلی اتیلن در پلیمریزاسیون حالت پایدار اتیلن از مدل موازنه تجمعی استفاده گردید. در این مدل تاثیر همزمان رشد ذرات در اثر پلیمریزاسیون، شکست ذرات در اثر برخورد، فرار ذرات، توده ای شدن بر توزیع اندازه ذرات در نظر گرفته شده است. شدت شکست ذرات بصورت عدد ثابتی در نظر گرفته شد. برای محاسبه فرار ذرات از بستر از روابط [۱-۲] استفاده شد. برای در نظر گرفتن پدیده توده ای شدن نیز از روابط تجربی ارائه شده توسط هانگ و همکارانش [۳] استفاده گردید و ثوابت توده ای شدن از مقادیر تجربی تعیین شده توسط ارسطوپور و همکارانش [۴] استخراج شد. نتایج حاصل از مدل با داده های تجربی حاصل از واحد تولید پلی اتیلن در پتروشیمی تبریز مقایسه گردید که روند نتایج با یکدیگر همخوانی دارند. از نتایج این تحقیق می توان برا ی پیش بینی مشکل توده ای شدن ذرات و ایجاد ذرات بسیار ریز که باعث از سرویس خارج شدن واحد و توقف تولید واحدهای عملیاتی راکتور بستر سیال در مجتمع های پتروشیمی می شود استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.