مقاله آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیره غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۲۲
هدف از این مطالعه بررسی تأثیرات جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در شاخصهای رشد، کارایی تغذیه، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی قزلآلای رنگینکمان است. ماهیان با میانگین وزنی ۲±15 گرم در ۱۲ مخزن پرورشی (۳۰۰ لیتری) با تراکم ۵۰ قطعه در هر مخزن توزیع و به مدت ۶۰ روز با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. ترکیب روغنهای گیاهی کانولا، بزرک و گلرنگ (به ترتیب با نسبتهای ۴۰، ۳۰ و ۳۰ درصد) به طور کامل جانشین روغن ماهی شد و از ترکیب منابع پروتئین گیاهی (گلوتن گندم، گلوتن ذرت و کنجاله سویا) در ۳ سطح ۴۰، ۷۰ و ۱۰۰ درصد بهمنزله جانشین پودر ماهی استفاده شد. منبع پروتئین و روغن جیره گروه شاهد فقط شامل پودر ماهی و روغن ماهی بود. نتایج نشان داد که جانشینی ۴۰ درصد پودر ماهی جیره با ترکیب منابع گیاهی تأثیرات منفی معنیداری در شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و ترکیب شیمیایی عضله ماهیان تیمارهای مختلف نداشت (۰۵/0P>). جانشینی ۷۰ و ۱۰۰ درصد پودر ماهی جیره با ترکیب منابع پروتئین گیاهی موجب کاهش معنیدار وزن نهایی، ضریب تبدیل غذا، محتوای پروتئین بافت عضله، ضریب کارایی چربی و پروتئین همچنین، شاخص ارزش تولیدی پروتئین در مقایسه با گروه شاهد شد (۰۵/0P<). جانشینی روغن ماهی با روغنهای گیاهی سبب افزایش معنیدار درصد اسیدهای چرب اسید واکسنیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک و کاهش معنیدار اسیدهای چرب اسید مریستیک، اسید پالمیتیک، اسید اولئیک، اسید آراشیدونیک، اسید ایکوزاپنتانوئیک و اسید دوکوزاهگزانوئیک در عضله ماهیان شد (۰۵/0P<).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.