مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی :
تعداد صفحات :۲۲
دو جدایه مخمر A5 وA4 از گونهCandida membranifuciens و جدایهA6 از گونهPichia guilliermondii همچنین دو جدایه باکتری B2 و B6 از گونهBacillus subtilis برای کنترل بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Pers.:Fr.Botrytis cinerea به صورت انفرادی و مخلوط مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش سازگاری مواد بیوکنترل با استفاده از آزمون تولید ترکیبات خارج سلولی به روش سلوفان و کشت همزمان دو آنتاگونیست در محیط کشت جامد نشان داد، جدایه های مخمر با باکتری سازگار میباشند. آزمایش بررسی تقابل آنتاگونیستها در محیط کشت مایع ثابت کرد جمعیت جدایههای مخمر در حضور جدایههای باکتری بهخوبی تا انتهای آزمایش مشابه کاربرد انفرادی رشد میکنند. نتایج آزمایشات در شرایط انبار نیز نشان داد مخلوط هایB2+A5 وB6+A6 با قطر لکه برابر با ۲۳/۵ و ۴۳/۷ میلیمتر در دمای ۲۰ درجه سلسیوس و همچنین در دمای ۴ درجه سلسیوس بترتیب با ایجاد قطر لکه معادل ۴۸/۳ و ۸۷/۳ میلی متر، بیشترین کنترل کنندگی را نسبت به دیگر آنتاگونیست ها و مخلوط آن ها دارند. توانایی مخلوط آنتاگونیستی B2+A5 در القای پاسخهای دفاعی در بافت میوه سیب نشان داد این مخلوط دو روز بعد از مایهزنی سبب افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی میشود علاوه بر آن، این مخلوط چهار روز پس از مایهزنی عامل بیماری فعالیت آنزیم کاتالاز را کاهش میدهد. مطابق نتایج این پژوهش مخلوط عوامل آنتاگونیست با افزایش القای مقاومت در میوه سیب، سبب بهبود بیوکنترل میگردند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.