مقاله تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین منحنیهای هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید :
تعداد صفحات :۲۱
از منحنی های هم دما در دفع رطوبت، ذخیره و بستهبندی مواد غذایی استفاده می شود. باتوجه به ویژگی ترکیب مواد غذایی، اندازهگیری تجربی منحنیهای همدمای رطوبت، موردنیاز میباشد. در این تحقیق، منحنی های هم دمای جذب رطوبت کشمش بیدانه سفید در دماهای ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتیگراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستورالعملCOST 90 تعیین شد. برای ارائه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش، مدل های گاب، اسمیت، ازوین، هالسی، هندرسون و آرسی وات بررسی شد. برازش مدل آرسی وات در دماهای ۳۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد و مدل گاب در دمای ۸۰ درجه سانتیگراد بهترین مقدار بود. همچنین انرژی پیوندی جذب در کشمش دارای رطوبت ۱۶ درصد، ۷۹/۴ کیلو ژول بر مول (mol/kj) تعیین شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.