مقاله مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: تعیین حداقل غلظت مهار کننده و حداقل غلظت کشنده روغنهای فرار گیاهان مورد استفاده برای باکتریهای E.coli و S.aureus
طرح: مطالعه مداخله ای و به دست آوردن غلظتهای موثر روغنهای فرار گیاهان
مواد: روغنهای فرار گیاهان پونه (Mentha pullegium) نعناع (Mentha piperita) ترخان (Artemisia dracunculus) زیره ساه (carumcarvi) و آویشن (Thymus volgaris) باکتری Ecolo k12 (تهیه شده از دپارتمان میکروبیولوژی دانشگاه بریستول – انگلستان) باکتری s.aureus (تهیه شده از مؤسسه رازی ۱۹۰۷ RTCC) محیط کشت آبگوشت مغذی و آگار مغذی ساخت مرگ
روش : ۱- ایجاد غلظتهای مختلف روغنهای فرار گیاهان در محیط آبگوشت مغذی . ۲- تلقیح ۱۰۶باکتری در هر میلی متر محیط ۳- گرمخانه گذاری در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد برای مدت ۲۴ ساعت ۴- مشاهده لوله های محیط کشت از نظر رشد باکتری ۵- کشت از لوله بر روی محیط آگار مغذی ۶- بررسی پلیتها پس از ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری در دمای ۳۷ درجه از نظر کلنی باکتری
نتایج: نتایج این مطالعه نشانگر این بود که بیشترین تاثیر را روغنهای فرار آویشن بر روی این دو باکتری داراست . به طوری که حداقل غلظت مهار کننده عصادره این گیاه برای باکتریهای E.coli و S.aureus به ترتیب برابر ۴ و ۵ درصد بود. روغنهای فرار گیاهان نعناع ، پونه و زیره تاثیر متوسطی بر روی باکتریهای مورد مطالعه از خود نشان دادند.
نتیجه گیری : براساس نتایج به دست آمده روغنهای فرار گیاهان مورد استفاده اثر ضد میکروبی قابل قبولی ازخود نشان دادند. بنابراین امکان اینکه بتوان از آنها به عنوان یک نگهدارنده و یک طعم دهنده طبیعی در مواد غذایی استفاده کرد وجود خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.