خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه و هدف: بین دریافت زیاد نمک با افزایش خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر رابطه مستقیم وجود دارد. هدف از این مطالعه تعیین خودکارآمدی و آمادگی زنان برای کاهش مصرف اختیاری نمک بود.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۹۴ با استفاده از پرسشنامه خودایفا بر روی ۵۶۱ زن مراجعه کننده به واحدهای مراقبت زنان شهر تهران انجام شد. پرسش نامه حاوی سوالات آگاهی درمورد رابطه نمک با بیماری ها، مواجهه با کاهش مصرف، مصرف اختیاری نمک، مراحل تغییر، خودکارآمدی و وضعیت دموگرافیک زنان بود. داده ها با تست های آماری کای دو، آنالیز واریانس و رگرسیون لجستیک تجزیه و تحلیل شد.نتایج: میانگین سن زنان ۳۶.۲۱±۱۰.۱ سال بود و ۳۹.۸ درصد آن ها با کاهش مصرف نمک مواجه بودند. هنگام پختن غذا ۸۱.۶ درصد زنان همیشه یا اغلب اوقات به غذا نمک اضافه می کردند. یک سوم زنان در مرحله پیش تفکر و ۴۱.۲ درصد درمرحله آمادگی برای کاستن از مصرف نمک بودند. مرحله تغییر با افزایش امتیاز خودکارآمدی افزایش می یافت (r=0.42 و p<0.001). خودکارآمدی و مواجهه با محدودیت مصرف نمک مهم ترین عوامل تعیین کننده آمادگی زنان برای تغییر رفتار مصرف اختیاری نمک بود (به ترتیب ۹۵CI=1.06-1.14درصد، ۱.۱= OR با p<0.001 و ۹۵CI=1.03-2.42 درصد، ۱.۵۸= OR با p<0.038).نتیجه گیری: نتایج نشان داد، مصرف نمک برای تهیه غذا توسط زنان زیاد است و کمتر از نیمی از زنان آماده تغییر رفتار هستند. به طورکلی با افزایش خودکارآمدی، زنان در مراحل بالاتر تغییر رفتار قرار می گرفتند. از آنجا که خودکارآمدی برای شروع و حفظ تغییر رفتار اهمیت دارد، در توانمندسازی زنان برای کاهش مصرف نمک می بایستی بر افزایش خودکارآمدی و نیز مهارت های جایگزینی نمک با طعم دهنده های سالم تاکید شود.

کلید واژه: خودکارآمدی، نمک، مراحل تغییر، تئوری فرانظریه ای، زنان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.