جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی باکتری های تولیدکننده آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۴
باکتری باسیلوس هوازی، مزوفیل، و لیپولیتیک (فعالیت آنزیمی (۴۰U/ml از نمونه عصاره زیتون جداسازی شد. سویه جداسازی شده براساس مشخصات مورفولوژیکی و شیمیایی و ازطریق روش ملکولی توالی یابی ژن ۱۶ S rRNA شناسایی شد. تاثیر سوبسترای جامد (هسته انار آسیاب شده، هسته انگور آسیاب شده، و دانه گشنیز آسیاب شده به عنوان سوبسترای جامد استفاده شدند)، اندازه ذرات سوبسترا، محتوای رطوبت، و سرعت چرخش به عنوان فاکتورهای تاثیرگذار بر تخمیر حالت جامد بررسی شد. فعالیت آنزیمی بهینه ۱۲۰U/ml از محیط کشتی حاوی(w/w) 3 درصد عصاره دانه گشنیز آسیاب شده، ۱۰g/l1 عصاره مخمر، ۲۵g/l روغن زیتون، محتوی رطوبت ۷۰ درصد، و سرعت چرخش ۱۷۰rpm بعد از ۲۴ ساعت گرمخانه گذاری به دست آمد که فعالیت آنزیمی در مقایسه با حالت قبل از بهینه سازی ۳.۰۷ برابر افزایش یافت.
کلید واژه: آنزیم لیپاز، باسیلوس، تخمیر حالت جامد، ۱۶S rRNA
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.