ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (.Juglan regia L) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (.Juglan regia L) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (.Juglan regia L) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (.Juglan regia L) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (.Juglan regia L) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۴
مغز گردوها براساس رنگ به سه ژنوتیپ محلی (Zh1)، (Zh2)، و (Zh3) که به ترتیب دارای رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای هستند، دسته بندی شدند. میزان روغن گردو به روش سوکسله اندازه گیری شد. بیشترین مقدار در ژنوتیپZh3 (قهوه ای) و کمترین آن در ژنوتیپ Zh1 (زرد) به ترتیب ۶۸.۲۹ و ۵۷.۲۶درصد به دست آمد. اسیدهای چرب روغن توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) اندازه گیری شد. اسیدهای چرب غالب روغن های گردو به ترتیب لینولئیک، اولئیک، و لینولنیک اسید بودند. همچنین تفاوت معنی داری بین مقدار پروتئین و فیبر خام کل در نمونه های مغز گردو با رنگ های گوناگون مشاهده نشد و بیشترین مقدار پروتئین ( ۱۶.۳۵درصد) برای ژنوتیپ Zh3 مشاهده شد. نتایج نشان داد که سه ژنوتیپ محلی گوناگون مغز گردو با رنگ های متفاوت از نظر خصوصیات فیزیکی شیمیایی مغز گردو و پایداری اکسایشی روغن آن ها تفاوت معنی داری دارند.
کلید واژه: اسید چرب، پروتئین، روغن گردو، ژنوتیپ محلی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.